Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Wandelen in Utrecht

 Ontdek de mooiste wandelroutes in de natuur, op landgoederen, langs kastelen en door bossen in Utrecht en omgeving. Leer de stad beter kennen door mee te lopen met stadsgidsen, die je meer vertellen over Utrechtse helden, ambachten en architectuur.

3x wandelen in provincie Utrecht

Heb je zin om eropuit te gaan? Gelukkig wordt de stad Utrecht omringd door prachtige natuurgebieden waar je heerlijk kunt wandelen. Het landschap van onze provincie is heel divers. Je vindt er bos, heide en zelfs zandvlakten. Lees gauw verder voor drie wandelingen in de provincie Utrecht!

Volg Explore Utrecht

Wandel door bossen, over heide en zandvlaktes, langs kastelen en landgoederen

Ontdek hoe mooi en divers provincie Utrecht is, met deze uiteenlopende wandelingen. Kies je voor een wandeling in een bosrijke omgeving? Of wil je schapen spotten op paarse heide? Voor elk type wandelaar, van beginner tot gevorderden is er een wandeling.

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Ontdek het verleden en heden van Utrecht

Wandel langs grachten, door steegjes en hofjes en ontdek het verleden en heden van Utrecht. Laat je verrassen door mooie verhalen van Utrechtse helden en verloren ambachten. Zelf op pad om meer te weten over de geschiedenis van Utrecht? Op Stadswandelingen Utrecht vind je enkele, door ons geschreven, stadswandelingen die je zelfstandig kunt lopen. Natuurlijk hebben we de leukste Utrechtse hotspots in de wandelroute meegenomen.

Ontvang De LEUKSTE UTRECHT tips!

Schrijf je in en ontvang de leukste Utrecht tips in jouw digitale mailbox.

Bij inschrijving ga je akkoord met de Privacy Policy.

Volg Explore Utrecht op Instagram