Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Lifestyle Utrecht

Lifestyle gaat over sport, gezondheid, ontspanning en plezier in de stad. Ik heb tips voor fitgirls en health freaks, maar ook voor iedereen zonder specifieke sportdoelen. Lees over de leukste hotspots voor een dagje zweten, of dat nou in de sportschool is of in de sauna. Je vindt in Lifestyle Utrecht ook toffe winkels die in het teken staan van health en beauty en die bovendien betrouwbaar zijn. Dus laat je vertroetelen, want dat verdien je!

Wellness in Utrecht

4x Wellnesscentra en spa’s voor een ontspannen dagje

De wellnesscentra en spa’s in Utrecht hebben alles wat je nodig hebt voor een ontspannen dagje uit. Even weg van alle drukte in de stad en genieten van een dag helemaal niets doen. In de blog ‘4x Wellnesscentra en spa’s voor een ontspannen dagje’ vind je vier fijne spa’s op een rij voor een dagje me-time.

Volg Explore Utrecht

Blijf fit en ontspannen met health tips

Yoga, hardlopen, fitness en boutique health clubs; om maar een paar sportmogelijkheden te benoemen. Maar ook toffe acties, aanbiedingen, sportieve activiteiten en meer. Voor iedereen die een gezonde lifestyle nastreeft heeft de stad Utrecht tal van opties op dit gebied. 

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Laat je vertroetelen want dat verdien je!

Betrouwbare kappers in Utrecht, getalenteerde schoonheidsspecialisten en fijne sauna’s en spa’s. In onze mooie stadsie is er geen gebrek aan beauty faciliteiten. Erg fijn voor Utrechters en voor iedereen die de stad bezoekt voor een dagje ontspanning.

Leuke werkplekken, stabiele WIFI en goede koffie

Ben je een zelfstandige ondernemers in Utrecht of op zoek naar een fijne werkplek om een dagje buitenshuis te werken? Ik deel graag leuke werkplekken in Utrecht met je. Fijne locaties met goede wifi en net zo belangrijk: een sterk bakkie.

Weekendtips, festivals & uitjes die je écht niet wilt missen!

Wil je op de hoogte wilt blijven van alle leuke activiteiten in Utrecht? Top, want heel het jaar door word je voorzien van cultuurtips, restaurant openingen, activiteiten en de leukste festivals in Utrecht. Met een groot scala aan activiteiten is er voor ieder wat wils. 

Ontvang De LEUKSTE UTRECHT tips!

Schrijf je in en ontvang de leukste Utrecht tips in jouw digitale mailbox.

Bij inschrijving ga je akkoord met de Privacy Policy.

Volg Explore Utrecht op Instagram