Hi, Ontmoet ons team van
City Experts!

Aanbevelingen op Explore Utrecht en voor andere steden worden persoonlijk uitgekozen door ons team van city experts. Wij schrijven over de leukste activiteiten, mooiste plekken, nieuwe en bekende hotspots in de stad. De site staat dan ook vol met persoonlijke reviews van onze city experts op het gebied van winkelen, mode, beauty, restaurants, lifestyle, events en festivals. Onze stad, jouw avontuur!

Wie is Dainahara

Hee! Ik ben Dainahara Polonia Welkom op de mijn digitale ‘must visit’ lijst: Explore Utrecht! Dit is mijn manier om mijn favoriete hotspots, winkels, culturele uitstapjes, events, wandelroutes en meer in Utrecht te delen met jou. Het ontdekken van spots: van golden oldies tot aan de nieuwste places-to-be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht op zoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. Maar ik kan ook uren op een bankje zitten en dagdromen. Vanuit mijn achtergrond als socioloog heb ik een fascinatie voor gedrag, emoties en verhalen van mensen. Naast Content Creator ben ik content strateeg en Online Marketeer. Ik zet mijn kennis over en jarenlange ervaring met content in voor bedrijven die hulp nodig hebben bij het opzetten en uitvoeren van een succesvolle contentstrategie voor meer zichtbaarheid online.  

Volg mij op:

Wie is Alicia

Alicia weet wat er gaande is in de stad, als cultuur- en foodliefhebber is ze up-to-date van alles wat er zich in Utrecht afspeelt. Dus wie kan jou beter vertellen waar je heen kunt gaan om van een fantastische dag of avond uit te genieten? Van kunstexposities tot wijnproeverijen, ze zoekt de pareltjes voor je uit. Toen zij jaren geleden in de stad kwam studeren heeft zij Utrecht in haar hart gesloten. Inmiddels heeft zij de stad verlaten, maar uit het oog, is niet uit het hart! Alicia is sommelier en heeft haar eigen ‘culinaire schrijfbedrijf’ en Flexwerkcafé. Zij is de perfecte Kunst & Cultuur Editor voor Explore Utrecht.

Wie is Malini

Malini Faasen is TV-eindredacteur maar ook freelance reisjournalist. Ze woont samen met haar vriend Arnoud, dochter Leela (5) en zoon Manu (1) in Utrecht, waar ze altijd op zoek is naar de leukste kind- en oudervriendelijke plekjes. Alle ontdekkingen en ervaringen deelt ze op Explore Utrecht en het Instagram-account Explore Utrecht Kids.

Wie is Anna

Anna van Neerven woont sinds 2021 in de prachtige stad Haarlem. In deze sprookjesachtige stad voelde zij zich gelijk thuis! Ze is entrepreneur van face yoga with Anna, waarbij ze vrouwen begeleidt in het trainen en ontspannen van het gezicht. Daarnaast geeft ze yoga & face yoga lessen bij bbb health boutique in Haarlem. Volg Anna op Face yoga with Anna

Volg Explore Utrecht op Instagram