Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Hi, Ontmoet ons team van
City Experts!

Aanbevelingen op Explore Utrecht en voor andere steden worden persoonlijk uitgekozen door ons team van city experts. Wij schrijven over de leukste activiteiten, mooiste plekken, nieuwe en bekende hotspots in de stad. De site staat dan ook vol met persoonlijke reviews van onze city experts op het gebied van winkelen, mode, beauty, restaurants, lifestyle, events en festivals. Onze stad, jouw avontuur!

Dainahara

Wie is Dainahara

Hee! Ik ben Dainahara Polonia

Welkom op de mijn digitale ‘must visit’ lijst: Explore Utrecht & Explore Cities! Hier deel ik mijn favoriete hotspots, winkels, culturele uitstapjes, events, wandelroutes en meer met jou. Het ontdekken van spots: van golden oldies tot aan de nieuwste places-to-be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en op zoek gaan naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. Ja, in Utrecht en mijn andere favoriete steden in Nederland en buitenland.

Volg mij op:

Alicia van den Berg

Wie is Alicia

Alicia weet wat er gaande is in de stad, als cultuur- en foodliefhebber is ze up-to-date van alles wat er zich in Utrecht afspeelt. Dus wie kan jou beter vertellen waar je heen kunt gaan om van een fantastische dag of avond uit te genieten? Van kunstexposities tot wijnproeverijen, ze zoekt de pareltjes voor je uit. Toen zij jaren geleden in de stad kwam studeren heeft zij Utrecht in haar hart gesloten. Inmiddels heeft zij de stad verlaten, maar uit het oog, is niet uit het hart! Alicia is sommelier en heeft haar eigen ‘culinaire schrijfbedrijf’ en Flexwerkcafé. Zij is de perfecte Kunst & Cultuur Editor voor Explore Utrecht.
Malini Faasen

Wie is Malini

Malini Faasen is TV-eindredacteur maar ook freelance reisjournalist.
Ze woont samen met haar vriend Arnoud, dochter Leela (5) en zoon Manu (1) in Utrecht, waar ze altijd op zoek is naar de leukste kind- en oudervriendelijke plekjes.

Alle ontdekkingen en ervaringen deelt ze op Explore Utrecht en het Instagram-account Explore Utrecht Kids.

City Expert Anna van Neerven

Wie is Anna

Anna van Neerven woont sinds 2021 in de prachtige stad Haarlem. In deze sprookjesachtige stad voelde zij zich gelijk thuis! Ze is entrepreneur van face yoga with Anna, waarbij ze vrouwen begeleidt in het trainen en ontspannen van het gezicht. Daarnaast geeft ze yoga & face yoga lessen bij bbb health boutique in Haarlem.

Volg Anna op Face yoga with Anna

Volg Explore Utrecht op Instagram