Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Overnacht Utrecht

Een mooie selectie met boutique, luxe en betaalbare hotels, maar ook hostels, unieke AirBnB locaties en natuurhuisjes vind je op Explore Utrecht. Explore Utrecht test de leukste hotels in Utrecht voor je en deelt uiteraard onze favorieten. Bovendien kun je deze gemakkelijk boeken via de site!

Ontbijt Hotel Beijers Utrecht

Overnachten in een kleurrijk paleis in hartje Utrecht

In de schaduw van de Domtoren en om de hoek van de Sint-Pieterskerk is boutique antique hotel Beijers gevestigd. Bij Hotel Beijers overnachten gasten in een bijzonder 17e -eeuws stadspaleis met een kleurrijk verleden en interieur. Dainahara mocht bij Hotel Beijers, in hartje Utrecht, komen proefslapen. Hoe ze de overnachting heeft ervaren, deelt zij met jullie in deze blog ‘Overnachten in een boutique hotel in hartje Utrecht’.

Volg Explore Utrecht hotels:

Ontdek het beste van Utrecht met maps op jouw mobiel!

Daina's top 3

Restaurant Fico Explore Utrecht 15
1

Fico betaalbaar culinair genieten aan de veilinghaven

Restaurant Maeve Utrecht 2
2

Dineren aan de de Kromme Nieuwegracht bij Meave

Wat te doen en zien in regio Gooi & Vechtstreek 6
3

Culinaire beleving bij de zusters op buitenplaats Doornburgh

Overnachten bij de beste hotels van Utrecht en omstreken

 Het historische Utrecht zit vol met bijzondere hotels. Ideaal voor Utrechters die op vakantie willen in hun eigen stad. Of bezoekers die in de stad een fijn onderkomen zoeken. Verblijf bij een accommodatie met uitzicht op de Domtoren, Oudegracht of Nieuwegracht. Ook heel tof is het om te overnachten aan de grachten en werven in Utrecht. Lekker luxe? Wat denk je van een monumentaal 5-sterrenhotel? In Utrecht stad en omstreken heb je genoeg keus!

Hostels bieden voor ieder budget een bed in Utrecht en omstreken

Leuke hostels vind je ook in Utrecht, het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een combinatie van hotel en hostel. De stad biedt een groot aanbod van fijne overnachtingen. Leuk voor een onvergetelijke nacht, een chill weekend in de natuur, maar ook voor een hele week! Kijk snel welke hostels je kunt boeken.

Een bijzonder plekje voor een overnachting

Kleinschalig en een persoonlijk fijn ontvangst is wat je kunt verwachten van een verblijf bij een B&B. Misschien zoek je wel een mooie locatie voor een weekendje weg? Of wil je, je lief verrassen met een romantisch uitje? Samen met vriendinnen een ontspanningsweekend plannen? Kies dan voor thuisgevoel en boek een B&B in Utrecht.

Ontvang De LEUKSTE UTRECHT tips!

Schrijf je in en ontvang de leukste Utrecht tips in jouw digitale mailbox.

Bij inschrijving ga je akkoord met de Privacy Policy.

Volg Explore Utrecht op Instagram