Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Samenwerken met Explore Utrecht

Wat leuk dat je wilt gaan samenwerken met Explore Utrecht, om jouw product, dienst, winkel, restaurant of evenement onder de aandacht te brengen bij onze lezers en volgers. Adverteren bij Explore Utrecht betekent voor een groot deel exposure in Utrecht stad en provincie. Explore Utrecht is een gecureerde gids voor Utrechters, toeristen, dagjes mensen en expats. Explore Utrecht heeft zowel een Nederlandse als een Engelse website om zo ieder in Utrecht te kunnen voorzien van de beste tips. 

Geïnteresseerd in een samenwerking met Explore Utrecht?

Explore Utrecht is een lifestyle city guide door locals, voor iedereen die geïnteresseerd is in Utrecht. Of het nu gaat om een inwoner die op zoek is naar de nieuwste restaurants in de stad, een reiziger die het meeste uit zijn tijd in Utrecht wil halen of een expat die zich in een nieuwe thuisstad vestigt. Ze kunnen allemaal terecht bij ‘Explore Utrecht’ voor zorgvuldig gecureerde content.

Explore Utrecht Cijfers

 • Maandelijks bezoeken ruim 12.000 bezoekers Explore Utrecht, gemiddeld lezen zij 2.5 pagina’s per bezoek en blijven ruim 1:45 minuten op de website.
 • Op Instagram volgen dagelijks 19.700 volgers de Utrechtse avonturen van onze oprichtster en het team.
 • Via Instagram Stories neemt Explore Utrecht ruim 3.000 kijkers dagelijks mee in voor ontdekkingen, tips en leuke events.
 • Via de Explore Utrecht nieuwsbrief worden 500 abonnees.
 • Op Facebook volgen 8900+ likes alle updates die worden gepubliceerd op Explore Utrecht.
 • Daarnaast promoten we ook alle artikelen op twee Twitter accounts, gezamenlijk goed voor 2.974 volgers.
Meer inzicht in bezoekers en volgers? Vraag dan de Explore Utrecht Mediakit aan, t.a.v via info@exploreutrecht.nl

Het leven te verrijken voor iedereen in Utrecht, met het beste wat de stad en provincie te bieden heeft!

Bekijk hier enkele succesvolle samenwerkingen met verschillende bedrijven in Utrecht.

Samenwerken met Explore Utrecht

De aanpak van Explore Utrecht is direct en persoonlijk, waarbij de beleving centraal staat en op een leuke en creatieve wijze content wordt gecreëerd door ons voor onze lezers en volgers. We gaan graag om de tafel zitten om samen te bespreken hoe we het beste een campagne kunnen opzetten en uitvoeren. Passen onze expertise toe aan jouw business case om zo het beste resultaat te behalen voor elke partij. We gaan altijd voor een win-win-situatie!

Op de volgende gebieden hebben we expertise:

 1. Utrecht expertise
 2. Instagram & Stories
 3. Fotografie & Videografie
 4. Copywriting
 5. Storytelling
 6. SEO
 7. UGC (User Generated Content)

Het Explore Utrecht team is van alle markten thuis. Veel City Experts, werken of hebben in de horeca en retail gewerkt. Hebben een communicatie of een marketing achtergrond. Zijn content creators, strategen of journalisten op freelance basis naast hun werken voor Explore Utrecht. Oprichtster Dainahara, heeft naast Explore Utrecht, haar eigen Contentbureau Creator Studio opgericht. En helpt ze bedrijven met hun online zichtbaarheid. Ook schrijft zij vanuit haar Utrecht expertise voor bedrijven zoals U-OV.

Op welke manieren kun je samenwerken?

Bij Explore Utrecht houden we van unieke content. Niet alleen dient de content kwalitatief goed zijn, ook de context moet kloppen. De inhoud moet aansluiten op de behoeften en wensen van onze doelgroep die dagelijks het beste van ons verwachten. Deze content wordt gemaakt door de City Experts. We werken dus niet met persberichten en plaatsen geen content dat door anderen is gecreëerd. We werken ook alleen met bedrijven en individuen die passen bij het Explore Utrecht merk. Partijen die gaan voor kwaliteit en winst, en willen investeren in exposure voor hun bedrijf.

Je kunt bij Explore Utrecht terecht voor:

 • Advertorial
 • Instagram (feed & stories)
 • Instagram stories take-over
 • Giveaway
 • Adverteren
 • Nieuwsbrief feature
 • Persoonlijk bezoek en feature via Instagram (Hotelovernachting, bezoek aan winkel, beleven van een activiteit)
 • Content Creatie over Utrecht voor online of print
 • Duurzame samenwerkingen
Meer informatie over de tarieven voor de verschillende mogelijkheden? Mail dan voor de mediakit en afspraak naar info@exploreutrecht.nl, t.a.v Dainahara.

Wat je kunt bereiken op Explore Utrecht?

Het resultaat van een campagne is geheel afhankelijk van de doelstelling van de opdracht. Via Instagram staat Dainahara dichtbij de volgers en weet zij goede engagement te realiseren met onze content. Dit is af te lezen aan het aantal opgeslagen en gedeelde posts en stories. (Vermelding hiervan vind je in de mediakit, die wordt toegestuurd n.a.v. een samenwerkingsaanvraag.)

Meer informatie over samenwerking met Explore Utrecht?

Vraag dan nu de mediakit op of mail voor een afspraak om mogelijkheden te bespreken. De mediakit gaat dieper in op de cijfers van Explore Utrecht, zoals de doelgroep en volgers statistieken. Ik licht graag ook alle mogelijkheden toe in een gesprek.
Heb je zin om aan de slag te gaan en exposure te creëren voor jouw bedrijf! Laten we dan beginnen en stuur mij (Dainahara) een mailtje op info@exploreutrecht.nl.

Over Explore Utrecht

Explore Utrecht is de digitale ‘must visit’ lijst met al het leuks in Utrecht! Opgericht in 2010 door Dainahara Polonia. Dit is haar manier om het beste van Utrecht te delen met: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is haar passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat zij het liefst doet. De City Experts en Dainahara delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op Utrecht. Vragen? Mail Dainahara, info@exploreutrecht.nl