Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Explore Utrecht wordt genoemd op een aantal websites, wat leuk is om te zien.

Explore Utrecht wordt genoemd op een aantal websites, wat leuk is om te zien. Wij houden de links bij omdat het een beeld geeft van andere leuke sites met een focus op Utrecht.

 

Uit de media

Press_Bezoek_Utrecht_NL

Nieuwe Utrechtse ambassadeurs

Een trouwe MPS fan heeft een blog geschreven over ‘nieuwe Utrechtse ambassadeurs’, hierin verwijst hij naar individuen die op blogs en via social media de stad enorm aan het promoten zijn. Het artikel is gepubliceerd op www.Bezoek-Utrecht.nl. Wij zijn ontzettend blij met leuke en loyale fans!

De link naar het artikel vind je hier!

ps: mypersonalstyle.nl heet nu Explore Utrecht.

IMG_0044.PNG

Interview Lovelifebag

City Expert Sanne Wierda heeft een interview afgenomen met Elize, de eigenaresse van de lovelifebag. Elise heeft het interview en Explore Utrecht genoemd op haar website.

IMG_9982-0.PNG

Cool websites about Utrecht

Op de website, ‘me Utrecht barcelona‘ schrijft Belén over haar avonturen in Utrecht vanuit het perspectief van BCN girl. Ze schrijft over culturele verschillen, eigenaardigheden en Utrechtse geschiedenis. Wij vinden haar website en interactieve kaarten super.

IMG_0042-2.PNG

Lieke ten Hoedt

Lieke ten Hoedt fotografeerde de eerste #exploreutrechtmeetup op 29 oktober gehouden bij Goed spul. Op haar online portfolio toont zij de foto’s van het event.

Beoek Utrecht ABC Explore Utrecht

Bezoek Utrecht ABC!

Voor de website van www.bezoekutrecht.nl heb ik een stukje geschreven over mijn leukste plekken in Utrecht. Bezoek Utrecht ABC! 

f e a t u r e / You can find out some more about me on the website @restaurantervaring. The also feature restaurants in Utrecht.

Interview Explore Utrecht

Op Restaurantervaring staat een interview waarin ik meer vertel over Explore Utrecht en wat mijn leukste spots zijn in Utrecht.

Juni Uit Agenda Explore Utrecht Media

De Uit-Agenda Utrecht

In de juni editie van De Uit-Agenda Utrecht met de tip van de maand – De Beschaving.

Explore Utrecht visitutrecht.nl

Toerisme Utrecht website

Je vindt Explore Utrecht ook op de site van Toerisme Utrecht. Hier zijn wij uiteraard ontzettend blij mee. 

Utrecht City Trip banner | Favoroute travel guides

Explore Utrecht App

In samenwerking met Favoroute hebben wij een Explore Utrecht App in the Appstore uitgebracht. Deze kun je downloaden om offline de favoriete spots van het team bekijken. De Explore Utrecht App is bij TRLZ te zien geweest.

frisse mosterd Media

Frisse Mosterd

Voor ‘Frisse Mosterd’, de Horeca krant van Utrecht schrijven wij een column over diverse onderwerpen maar altijd Horeca gerelateerd. Bekijk hier de website van Frisse Mosterd. 1ste bijdrage – horeca in musea | 2de bijdrage – stadsstrand in Utrecht | 3de bijdrage – Koken voor je land 

M18

Duitse glossy Allegra

In de Duitse glossy Allegra delen wij alle lievelings plekken in Utrecht. Het is een mooie feature van twee pagina’s waar we ontzettend trots op zijn.

NSfavourites Media

#nsfavourites

Op #nsfavourites deelt Dainahara, oprichter van explore Utrecht, haar tips voor leuke uitjes in Utrecht.
De meest recente bijdrage aan #nsfavourites vind je hier!

Soulstores Media

Soulstores

Soulstores is een online magazine over bijzondere winkels en merken met aandacht voor vakmanschap, de maker achter het product, een duurzame productie en een bewuste way of life. In de wekelijkse column ‘Mooie Dingen op Maandag’ waarvoor hoofdredacteur Talitha zorgvuldig leuk nieuws selecteert een leuke feature voor Dainahara. Neem vooral ook een kijkje op Soulstore, zeer de moeite waard.

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor Utrecht en omgeving

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram