Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Vaar in Utrecht en ontdek de stad vanaf het water

Varen in Utrecht is het beste uitje! Je kunt een sloep huren en zelf varen. Of een plekje op een rondvaartboot reserveren, zodat jij kunt genieten van het uitzicht. Wat denk je van een borrelboot of een bbq boot? Het is bijna allemaal mogelijk in Utrecht. Of kies voor de mooiste rivier van Nederland: De Vecht. En bewonder tijdens de tocht de mooiste landhuizen en stap uit voor een hapje.

Wat te doen en zien in regio Gooi & Vechtstreek 3

10x Wat te doen en zien in regio Gooi & Vechtstreek

Varen langs buitenplaatsen, forten en natuurgebieden. Misschien af en toe afstappen en wandelen door de mooiste vestingsteden. Of spring op de fiets en ga cultureel-erfgoed ontdekken. Na een dagje eropuit, kun je bijkomen van alle indrukken met goed glas wijn. Wat te doen en zien in regio Gooi & Vechtstreek? In deze blog vind je top tips voor 48 uur plezier in het Gooi & Vechtstreek.

Volg Explore Utrecht

Rondvaart, sloep, kano of waterfiets om Utrecht te ontdekken

 Bewonder Utrecht vanaf het water! Stap op de rondvaartboot voor een rondje grachten. En ontdek verborgen geschiedenis als je langs de werven vaart. Huur een kano en geniet van het prachtige uitzicht als je de Nieuwegracht opvaart. Of ga iets verderop op naar Amelisweerd. Hier vind je genoeg tips voor plezier op het water.

Ontvang De LEUKSTE UTRECHT tips!

Schrijf je in en ontvang de leukste Utrecht tips in jouw digitale mailbox.

Bij inschrijving ga je akkoord met de Privacy Policy.

Volg Explore Utrecht op Instagram