Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

SUP Explore Utrecht 1

SUP’s Up | Stand Up Paddling in Utrecht

Deel bericht:

What’s SUP?  Ja, dat vroeg ik mij ook  af. Maar het is super hip, sportief en een trending  topic. Maar wat het nou eigenlijk is?  Stand Up Paddling. Je hebt ze vast wel eens lang  zien komen in de grachten of de mooie singels? Mensen die op een groot, zogenaamd, SUP  Board staan op het water en zich voortbewegen door middel van een grote peddel. Nou dat dus! Het is overgewaaid vanuit Hawaï en nu in onze eigen Domstad te leren. Bijvoorbeeld bij SUP school Domstad. Hijs jezelf in een wetsuit, schoentjes aan en gaan.  Er worden trainingen gegeven bij de Houtzaagmolen in Lombok, dat is lekker rustig beginnen. Alleen de watervogels kunnen je hier in de weg zitten. Maar ook in de single bij  park Lepelenburg heb ik ze al voorbij zien komen. Mocht je nou echt de blits willen stelen, dan kun je uiteraard ook in je strakke pak op het SUP Board langs alle terrasjes over de Oude Gracht SUPpen. Succes gegarandeerd!

Ben je al nieuwsgierig geworden? En zin gekregen om deze watersport onder de knie te  krijgen? Dan kun je even op de volgende Facebook pagina’s  kijken:

Mocht je nu meer zin hebben om wat natuur op je heen te hebben bij het peddelen, dan  kun je in Ijsselstein of de Loosdrechtse Plassen terecht. Wel net ietsje verder, maar ook groener! Paddle  away!

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram