Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Flexwerken in Utrecht Centrum | Ontdek The 5th! Header

Flexwerken in Utrecht Centrum | Ontdek The 5th!

Deel bericht:

Ben je op zoek naar een leuke en informele werkplek buiten de deur? Zoek dan niet verder, want The 5th, is dé workspot die je niet mag missen. In deze blog laat ik je kennismaken met The 5th en waarom het dé plek is om te flexwerken in Utrecht, Centrum.

Ontdek The 5th: Flexwerken in het Centrum van Utrecht.

Ontdek The 5th als jouw Ultieme Werkplek!

Als je het thuiswerken of studeren zat bent, dan kan The 5th jou een fijne werkomgeving bieden. The 5th gehuisvest in het voormalige ABN AMRO gebouw, gevestigd in Stayokay Utrecht Centrum, aan de gezellige Neude. 

The 5th voelt als een grote woonkamer in het levendige hart van Utrecht. Strijk neer aan een kleine of de grote tafel, klap je laptop open en ga aan het werk. De vriendelijke crew komt langs om je bestelling op te nemen, zodat jij productief kunt knallen. Of full-focus kunt voorbereiden op dat lastige examen.

Er is een apart deel van het restaurant gereserveerd voor flexwerkers en studenten, en dit is motiverend aangezien iedereen om je heen ook een productieve dag voor ogen heeft.

Voor de lunch hoef je niet weg, want ook daarvoor kun je terecht bij The 5th. Het menu is niet zeer uitgebreid maar biedt genoeg opties voor een stevige of lichte lunch. Bouw bijvoorbeeld je eigen tosti of pizza of kies voor een salade. Zelfs voor vegetarische of vegan gerechten kun je terecht bij het restaurant. Ik kan je de huislimonade zeer aanraden: een heerlijk verfrissend drankje voor als je al genoeg koffie hebt gedronken.  

Werken, Studeren en Meer: The 5th als Multifunctionele Spot

Je kunt niet alleen werken om te leven en dat hebben ze bij The 5th goed begrepen. Na werk of studie kun je de gezelligheid opzoeken en genieten van drankjes en snacks. Samen met flexwerkers meteen door naar de vrijmibo? Of spreek af met collega freelancers en medestudenten voor een borrel. 

Bovendien organiseert The 5th regelmatig evenementen, zoals gezellige spelletjesavonden. Het is dé plek om in een relaxte sfeer nieuwe mensen te leren kennen en je sociale kring uit te breiden. Bij The 5th kun je niet alleen je productiviteit verhogen, maar ook je sociale leven verrijken. En met z’n allen lekker chillen in de huiskamer van het Utrecht Centrum.

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Blijf op de Hoogte van The 5th Events

Benieuwd naar de evenementen die The 5th organiseert om toeristen en locals met elkaar te verbinden? Loop dan regelmatig naar binnen en vraag naar eventuele evenementen of kijk op het Instagram account. Je hoeft geen freelancer of student te zijn om ook te kunnen genieten van de gezellige informele sfeer van The 5th. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd aan de Neude!

Foto’s interieur The 5th: Sander Karsen

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor Utrecht en omgeving

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram