Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Get insta ready workshop

Hoe ik, binnen een niche, aan 15.000+ volgers ben gekomen? Hoe ik een leuke community van Utrecht-liefhebbers heb gecreëerd? Wat mijn best practices zijn voor goede engagement op posts? Wat ik doe om business uit m’n Instagram account te halen? Ik vertel het je allemaal tijdens de get-insta-ready-workshop op 26 mei.

Get insta ready

Ben je klaar om te starten met Instagram? Wil je Instagram onderdeel laten worden van je bedrijfsstrategie? Ja? Dan ga ik je helpen! Tijdens mijn get-insta-ready-workshop deel ik al mijn kennis en ervaring met een intieme groep van 8 deelnemers. In grote lijnen komt het volgende aan bod:

  • Waarom Instagram belangrijk is om in te zetten
  • Hoe Instagram kan bijdrage aan het behalen van je bedrijfsdoelstelling
  • Hoe ga je van strategie naar inspirerende content?
  • Hoe bouw je een community op Instagram?

Na de workshop ga je naar huis met concrete tips waarmee je meteen aan de slag kan!

Voor wie is deze workshop?

De get-Insta-ready workshop is gericht op kleine ondernemers die aan de slag willen met Instagram. Die hierbij een extra push nodig hebben om te beginnen. Of ondersteuning willen bij het opzetten en bedenken van een strategie en content voor Instagram. Heb jij een winkel of webshop, een lifestyle merk, run je een horecagelegenheid, een hotel of B&B? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

De workshop

De workshop vindt plaats op zaterdag, 26 mei van 10.00 tot 15.00 uur op een prachtige locatie met een heerlijke lunch (allemaal inbegrepen). Er is slechts plek voor 8 personen, dus er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Tijdens de workshop deel ik niet alleen al mijn kennis met je, je gaat ook meteen aan de slag met oefeningen uit een werkboek dat ik speciaal voor deze workshop heb gemaakt. Het werkboek neem je na afloop mee naar huis, zodat je alle tips bij de hand hebt als je aan de slag gaat met je Instagram account.

Dat is nog niet alles

Na de workshop krijg jij van mij een voucher voor 1 uur een-op-een advies over jouw Instagram account, strategie of eventuele specifieke vragen.

Weet waar je aan begint…

Wees gewaarschuwd: want als je eenmaal aan Instagram begint, is de kans groot dat je hooked raakt aan het instagramvirus. Ik beken: ook ik kan (en wil) niet meer zonder Instagram. Het is een fantastisch platform en met meer dan 800 miljoen actieve gebruikers ook het grootst groeiende platform. Genoeg redenen om voor Instagram te kiezen dus.

Instagram is niet alleen leuk, maar heeft mij ook veel gebracht:

  • Elke dag heb ik direct contact met mijn doelgroep.
  • Meer exposure bij de juiste doelgroep voor mijn blog exploreutrecht.nl.
  • Binnen halen van nieuwe en leuke klanten zoals: NS, Onefit, Perry Sport, Bijenkorf en Karel V.
  • Raak dagelijks geïnspireerd door en kom in contact met andere leuke accounts.
  • Een perfecte uitlaatklep voor mijn creativiteit. Vooral op Insta Story is niets te gek en daar kan ik ontzettend van genieten.

Social Media Meet-Ups

De afgelopen jaren organiseerde ik Social Media Meet-Ups. Waar ik professionals, ervaringsdeskundigen en geïnteresseerden samenbracht op een toffe locatie. Met de focus op diverse Social Media topics zoals: influencers, storytelling en community building.  Mooie ideeën en samenwerkingen kwamen voort uit deze Meet-Ups. En nu is het dus tijd voor de Social Media Meet-up over Instagram: de eerste ‘Get-Insta-Ready’ workshop.

Fun Stayokay Utrecht

Natuurlijk heb ik voor een mooie en inspirerende plek gezorgd. Want laten we eerlijk zijn: bij een Instagram workshop hoort ook een ‘Instagrammable’ locatie. Stayokay Utrecht is een leuke en bruisende locatie in het centrum van de stad. Tijdens de workshop worden wij verwend met koffie, thee en lekkernijen en een lekkere broodjes.

Wat mee te nemen

Voor alles wordt gezorgd, maar neem wel je smartphone mee, want we gaan meteen aan de slag!

Ik heb er zin in. Jij ook?

Reserveer nu je plek via  Eventbrite

Kosten: 175,- (excl. btw)
Wanneer: zaterdag 26 mei
Tijd: 10.00 – 15.00
Locatie: Stayokay Utrecht, Neude 5
Ticket via Eventbrite