Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

3de Editie #ExploreUtrechtMeetup

De kracht van een online community

Het onderwerp van de derde editie van de Explore Utrecht MeetUp was ‘Community Building’. De meetup werd gehouden bij Vollers 386, een lifestyle conceptstore gevestigd op de Oudegracht, nabij de Twijnstraat.

Community building, hoe doe je dat?
Social media stellen je in staat een veel groter bereik te krijgen met jouw onderneming, merk of blog. In relatief weinig tijd kun je heel efficiënt je doelgroep bereiken. Maar hoe zorg je er nu voor dat je de juiste mensen bereikt? En hoe zorg je ervoor dat het aantal mensen dat je bereikt steeds groter wordt? Dit waren de onderwerpen die aanbod kwammen tijdens de ‘Community Building’ Meet-Up van Explore Utrecht.

Twee topsprekers: Kirsten Wagenaar en Samira Salam
De Utrechtse Kirsten Wagenaar gaf inzicht in welke stappen je moet nemen voor het opbouwen van een community. En hoe je ervoor zorgt dat deze zich verder succesvol ontwikkelt. Kirsten noemde aan de hand van voorbeelden een aantal do’s en dont’s voor community building.

Samira Salman ging specifieker in op het creëren van online buzz rondom je evenement. Hoe je dat aanpakt? Samira gaf praktische tips, voorbeelden en inspiratie waar je direct mee aan de slag kon!

Video impressie 
Sfeer proeven van een Explore Utrecht Meet-Up? Bekijk dan de video van deze toffe en inspirerende avond. Wij zien je graag bij de volgende Meet-Up.