Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

HEADER_Goedkope koffie in Utrecht

Goedkope koffie in Utrecht | 4 bespaartips

Deel bericht:

Onderweg naar werk wakker worden met een heerlijke kop koffie hoeft niet duur te zijn! Ik heb enkele goede koffie deals gespot in de stad en deze natuurlijk meteen getest. En de beste spots voor smaakvolle goedkope koffie in Utrecht heb ik voor je op een rijtje gezet. Kun je ook vaker koffie drinken buiten de deur. 

4x Koffie voor weinig in utrecht!

Vegitalian Utrecht

BAKKIE VOOR €1,50

We beginnen de lijst “goedkope koffie in Utrecht” bij Vegitalian, aan de Schoutenstraat. Hier kan je vanaf 9.00 tot 11.00 uur koffie drinken voor slechts €1,50! Deze fijne prijs geldt voor alle soorten koffie, met melk of plantaardige melk. En voor to-go en to-stay! Ps: je eet bij Vegitalian ook de lekkerste vegan pizza’s van Utrecht.

Koffie The 5th utrecht

KOFFIE & TAART

Iets verderop vind je restaurant “The 5th”,  onderdeel van StayOkay en gevestigd in het oude ABN AMRO gebouw. Bij The 5th, kan je terecht voor koffie en taart voor €5,50. Kies voor een uurtje me-time en gun jezelf koffie met lekkers. Het fijne van deze deal is dat het geldt op alle dagen! Ook kun je flexwerken bij The 5th, dus misschien lunchen met taart.

Goedkope koffie in Utrecht 3

ITALIAN MORNINGS

Bij restaurant Se7en op de Mariaplaats kun je tot 12.00 elke dag koffie scoren voor €1.50. Als je er toch bent, waarom niet ook even de tijd nemen voor een ontbijtje? Ga bijvoorbeeld voor de Italian breakfast: koffie naar keuze met een croissant voor €2,50. Wil je daar jam en boter bij dan betaal je €3,50.

Goedkope koffie in Utrecht 4

2 voor de prijs van 1 BIJ DUBBEL/DWARS

En de laatste spot in het rijtje “goedkope koffie in Utrecht” is DUBBEL/DWARS, langs de Singel. Een hele fijne plek om even te werken of een boek te lezen. En omdat DUBBEL/DWARS recent op maandag open is, kan je vanaf 8.30 terecht om te werken. En de koffie happy hour is op maandag van 10.00 tot 12.00 uur. Je krijgt 2 koffietjes voor de prijs van 1! Heel fijn om zo je werkweek te beginnen.

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram