Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Wat te doen in Utrecht in juli

Wat te doen in Utrecht in juli?

Deel bericht:

De zomer brengt ons altijd enkele pop-up activiteiten en diners in Utrecht. Het is heerlijk om zomerse avonden buiten door te brengen. Maar wat te doen in Utrecht in juli: van een pop-up restaurant op Fort Voordorp tot een filmfestival met camping en een vegetarische smaaktour bij het Sonnenborgh Museum.

Zomerse Belevingen in Utrecht

Beeld: Feu Utrecht Fort Voordorp

Restaurant Feu Pop-Up!

In juli verlaat Restaurant Feu zijn gebruikelijke setting en opent een pop-up restaurant op een werkelijk bijzondere plek: Fort Voordorp in Groenekan, aan de rand van Utrecht. Deze historische locatie, omringd door natuur en met een authentieke bunker als middelpunt, wordt het decor voor een exclusieve culinaire avond.

Travelling Light

op Filmvakantie in Utrecht met het Travelling Light Festival!

Het allereerste filmfestival mét camping in Utrecht: Travelling Light! Het festival transformeert Fort aan de Klop in een filmparadijs waar je kunt kamperen en genieten van verrassende films onder de sterren.

Travelling Light, georganiseerd door een collectief van Utrechtse alternatieve filmprogrammeurs, is een festival vol verborgen filmjuweeltjes. Vanwege de geheime filmtitels blijft het programma een mysterie tot het laatste moment, wat het avontuur nog spannender maakt!

Beeld via de organisatie: travelling light festival

Sonneborgh Utrecht

Een Vegetarische Smaaktour bij Sonnenborgh!

Het Sonnenborgh Museum opent tijdelijk zijn deuren voor een unieke smaaksensatie! Bij Qeet Culinair geniet je van een exclusief vegetarisch diner, samengesteld met lokale ingrediënten en geserveerd met bijpassende Nederlandse wijnen.

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram