Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

In de Schoutenstraat vind je een aantal leuke kledingwinkels, een daarvan is Public Image Labels. P.I.L. Fashion heeft een mooie en uitgebreide collectie voor dames en heren. De winkel is een jaar geleden flink verbouwd en dus kwam er meer ruimte voor een hoop moois. Het interieur is zeer verrassend met tropisch behang en een boeddha beeld. Het pand is prachtig met mooie oude elementen, zoals een zwarte stalen trap en een schattige binnentuin. Het interieur verdient dus ook een beetje aandacht.

Wat koop je bij P.I.L. Fashion

Bij P.I.L. Fashion vind je dure en betaalbare merken. Hiernaast ook mooie accessoires, zoals subtiele ringen, kettingen en armbanden. Maar ook tassen, riemen en sjaals. De collectie in de winkel is zeer uitgebreid, van casual tot aan business chic items hangen in de rekken. Het is zeer moeilijk om te kiezen, vooral als je niet echt een item of outfit voor ogen hebt maar voor de gezelligheid gaat winkelen. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat de spijkerbroeken en breisels een pas-momentje waard zijn. Bij P.I.L. Fashion kun je voor een heel seizoen meteen je garderobe shoppen, trek hier wel een paar uur voor uit want de verleiding om zoveel mogelijk te passen en te kopen is erg groot.

Adres: Schoutenstraat 4
Openingstijden:
Maandag gesloten
di. 10.00 – 18.00
woe. 10.00 – 18.00
don. 10.00 – 18.00
vrij. 10.00 – 18.00
zat. 10.00 – 17.00
zon. 13.00 – 17.00

Google map
Website

Foto’s door Michaela van New Life Beginning 

 

PIL Fashion Schoutenstraat Explore Utrecht 5

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!