Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Perry Sport Explore Utrecht-1

Een sportieve levensstijl met Perry

Deel bericht:

De sportwinkel Perry zat al sinds de jaren ‘60 aan het Vredenburgplein en is sinds kort verhuisd naar een nieuwe locatie in Hoog Catharijne. De nieuwe Perry flagship store is geheel volgens nieuw concept ingericht. Het nieuwe concept is volledig gericht op het stimuleren van een gezonde levensstijl.

De nieuwste collecties

Bij Perry kun je natuurlijk terecht voor de nieuwste collecties op het gebied van sport. Daarnaast is de winkel is overzichtelijk ingedeeld, elke sport heeft een eigen plek. De sportschoenen afdeling is gecentraliseerd, zodat de crew altijd snel service kan verlenen. Accessoires kun je meteen snel vinden in de winkel, want daarvoor is een wand ingericht. En de sport Bh’s zijn ingedeeld op mate van ondersteuning voor elke sport. Handig toch? Op de manier kun je efficiënt shoppen.

Schoenen aanmeten

Wist je dat veel mensen hun juiste schoenmaat niet weten? Daar heeft Perry een goede oplossing voor gevonden. In de nieuwe winkel kun je in de ‘Your Personal Fit’ zone je voeten laten meten met speciale 3D technologie. Op deze manier kun je de juiste schoenen kiezen voor de sport die je beoefent of gaat beoefenen. Dit is ook handig voor gewone schoenen, je koopt nooit meer de verkeerde maat!

Experience box

Een onderdeel van het nieuwe concept is de ‘Experience Box’: een multifunctionele ruimte waar verschillende activiteiten in worden georganiseerd. Zo kun je kleding door de Perry crew laten personaliseren. Je kunt er ook heerlijke en gezonde (cold pressed) sapjes van Juizs kopen. De watermeloen met kokoswater juizs is aanrader, een heerlijk verfrissend sapje voor de warme zomerdagen.

In de ‘Experience Box’ worden in samenwerking met verschillende sportmerken ook workouts en trainingen georganiseerd. In samenwerking met Nike is tijdens de opening een workout georganiseerd door Nike Master Trainers. Ook Adidas organiseert tweewekelijks een 5km of 10km city run door de stad. De groep sportievelingen verzamelen zich bij de flagship store en lopen dan samen een parcours af dat weer eindigt bij de winkel. Gezonde snacks en lekkere drankjes staan klaar voor de deelnemers. Over je tas en kleding hoef je geen zorgen te maken, want in de box zijn kluisjes aanwezig. Houd de Facebook pagina van Perry goed in de gaten voor data en tijden van de verschillende sportieve activiteiten.

Website | Facebook | Achter Clarenburg 48

Openingstijden winkel
Maandag 12:00 – 20:00
Dinsdag 10:00 – 20:00
Woensdag 10:00 – 20:00
Donderdag 10:00 – 20:00
Vrijdag 10:00 – 20:00
Zaterdag 10:00 – 20:00
Zondag 12:00 – 18:00

Foto’s door Sabine Henzing

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en toffe hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook.

Je kunt ook de Explore Utrecht app, downloaden voor een offline city map met heel veel leuks. 

Utrecht City Trip banner | Favoroute travel guides

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram