Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Header Betaalbaar Lunchen in Utrecht

Uitgebreid en betaalbaar lunchen in Utrecht | 3x onder €30

Deel bericht:
Lekker uit eten voor een betaalbare prijs is geen Mission Impossible! Goede restaurants hebben voor de lunch, heerlijke tweegangen- of driegangenmenu’s op de kaart staan. Dus waarom niet wat tijd vrijmaken in de middag om lekker te lunchen. Uitgebreid en betaalbaar lunchen in Utrecht, is zeker aan te raden. Deze drie restaurants hebben een geweldig lunchmenu onder de dertig euro. 

Uitgebreid lunchen voor minder dan €30!

Bistro lunchmenu bij De Klub | €27,50

Restaurant De Klub is laagdrempelig, relaxed en vooral erg lekker. Geen gedoe in de keuken: simpele, maar kwalitatieve ingrediënten op smaakvolle wijze gemaakt en gepresenteerd bij je op tafel. In een ruimte met industriële vibes en alle tafels die zicht hebben op de keuken kun je uitzonderlijk goed lunchen. De Klub serveert voor een lekker prijsje, een bistro driegangenmenu, voor de lunch. Ja, dit wil je! Geloof me maar!
Check het menu hier: https://www.deklub.nl/lunch
Adres: De Klub, Europalaan 2B, 3526 KS, Utrecht

Hoeveel gangen bij Le Jardin | €21 of €29

Bij Le Jardin kun je kiezen uit een tweegangen- of een driegangenmenu. De prijzen verleiden je voor het kiezen van het driegangenmenu. En waarom zou je dat niet doen? Uit de keuken van Le Jardin komen alleen zalige en mooie opgemaakte gerechten. Maak er een lunch festijn van en bestel ook een goed glas wijn. Zit je met het tweegangenmenu net aan de dertig euro’s. Het is lekker uiteten bij deze topper!

Check het menu hier: https://www.lejardinutrecht.nl
Adres: Le Jardin, Mariaplaats 42, 3511 LL, Utrecht

Genieten bij Goesting | €29,50

Prachtige locatie voor een uitgebreide lunch op een doordeweekse dag! Waarom ook niet toch? Treat yourself!  Op een lunch op het terras voor, in het restaurant op in de achtertuin. Goesting houdt van klassiekers, deze staan dus ook op de lunchkaart. Uitgebreid en betaalbaar lunchen in Utrecht, onder €30 doe je bij Goesting in Wittevrouwen.
Adres: Goesting, Veeartsenijpad 150, 3572 DH Utrecht

Nog meer lunch spots in Utrecht? Dan wil je vast ook deze tips proberen.

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram