Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Tiger Mama Explore Utrecht 8

Tiger Mama – Proeverij door Azië

Deel bericht:

Opium out, Tiger Mama in

Fris, vers en happening! Wauw, Opium heeft een beste metamorfose gehad. Waar ik eerlijk gezegd vrij sceptisch tegenover stond. Opium was een van de fijnste plekken van de stad om tot rust te komen. Loungen in de binnentuin, met een glaasje pittige bubbels. Maar nu! Tiger Mama is sexy, stijlvol en superrrr lekker. Dat loungen kan nog steeds, in de tuin, in de sushikelder, in het bargedeelte of in de groene oase. Het interieur is kleurrijk, van industrieel tot pastel, elke ruimte heeft een eigen sfeer en identiteit.

Tiger Mama Explore Utrecht 1

Tiger Mama Explore Utrecht 4

10x Azië

De cocktails zijn verrukkelijk, ik begon met een Tiger Mama Martini. Wat een feest voor het oog en voor de smaakpapillen. Daarna werden wij verrast met een 10(!) gangen menu, bestaande uit Aziatische bites. Springrolls, sushi, wagyubeef, pokébowl.. Ga maar door. Dumplings zijn favoriet! We hebben een reis door heerlijk Azië gemaakt. En dat voor 27,50! Ook verwachte ik uit elkaar te ploffen na al die gangen, maar de porties zijn juist en de ingrediënten zo vers, dat de 10 gangen precies goed zijn. Zelfs met twee gangen dessert kon mijn broek nog dicht. En alleen al voor die kokoscrème met pandanmousse kom ik nog eens terug!

Tiger Mama Explore Utrecht 14

Bites aan de bar

Trouwens voor een lekker glas wijn of een stevige gin-tonic kun je ook gewoon terecht. Barhangen is toegestaan! Bestel daar vers gerolde sushi of gestoomde dumplings bij. Genieten! Ik kan de jongens van Opium, en nu Tiger Mama, alleen maar complimenteren met een prachtig en heerlijk concept. Het idee klopt en smaakt goed aan alle kanten! Ik zal niet meer zo sceptisch zijn wanneer eigenaren besluiten het roer om te gooien. Blij verrast!

Tiger mama | Voorstraat 80

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram