Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Rechtbank Ontbijt Explore Utrecht 3

Brunch en lunch in Utrecht | plus koffie en ontbijt

Deel bericht:

We weten dat onze lezers dol zijn op lijstjes! Ik zelf ook, want het is een fijne opsomming waaruit je kunt kiezen. Ja, gemak dient de mens. En daarom heb ik een verzameling plekjes voor koffie, ontbijt, brunch en lunch in Utrecht geschreven. Bewaar je de link wel 😉

Lijstje met koffie, ontbijt, brunch en lunch plekken in Utrecht

Wil je toch meer opties dan in de lijsten staan genoteerd, check dan de categorie ‘Proef Utrecht‘. Hier vind je uitgebreide artikelen waar je heen moet voor koffie, ontbijt, brunch en lunch in Utrecht. Je kunt ook op Explore Utrecht Instagram kijken voor veel tips.

[tabs type=”horizontal”]
[tabs_head]
[tab_title] Koffie & ontbijt [/tab_title]
[tab_title] Brunch [/tab_title]
[tab_title] Lunch [/tab_title]
[/tabs_head]
[tab] Buiten de deur ontbijten vind ik een van de fijnste dingen om te doen. In het weekeind ga ik graag bij een van mijn favorieten koffie of ontbijt tentjes genieten van een bowl warme havermout met een latte. Of een heerlijke stapel pannenkoeken met veel siroop. Waar je in Utrecht naast goede koffie, van een lekker ontbijtje kunt genieten? Dit is een lijstje om op te slaan voor die luie zondag. Maar zeker ook leuk voor andere dagen. 😉

Koffie en ontbijten in Utrecht

Daens-ontbijt Explore Utrecht 1

[/tab]
[tab] Ben je een uitslaper of misschien is ontbijten niets voor jou, dan kun je op vele plekken in Utrecht brunchen. En dat kan soms de hele dag! Yay, voor all day brunch! Wat denken jullie van scrambled eggs, poached eggs met avo toast, wentelteefjes met fruit en poedersuiker? En ja, weer pannenkoeken. Een brunch zonder pancakes, is toch geen brunch? Genoeg brunch spots in Utrecht om uit te kiezen.

Brunchen in Utrecht

Frenchie Cafe Utrecht Brunch en lunch in Utrecht

[/tab]
[tab] Het is heerlijk om uitgebreid te lunchen in de stad. Tijd maken om te genieten van een viergangen lunch, eventueel met een goed glas wijn. Maar moet je dan heen? Ik deel graag een paar lunch hotspots met jullie.

Metro Kitchen Explore Utrecht-18

[/tab]
[/tabs]

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram