Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Uiteten met kerst in Utrecht Explore Utrecht Header

Pop-up Restaurant in Utrecht bij Fort Voordorp

Deel bericht:

Ontdek deze zomer een culinaire ervaring: pop-up restaurant FEU in Utrecht! Restaurant Feu ruilt in juli de vaste locatie in voor een tijdelijke en bijzondere plek: Fort Voordorp in Groenekan. Dit historische fort, omringd door prachtige natuur en met een authentieke bunker in het midden, wordt het decor voor een unieke eetbeleving. Perfect voor een zomers uitje buiten het centrum!

Een Pop-up Restaurant in Utrecht: Fort Voordorp als Decor

Dineren aan de Nieuwe Hollandse Waterlinie

Fort Voordorp is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Het fort werd gebouwd tussen 1867 en 1871 ter bescherming van Utrecht en de spoorlijn Utrecht-Amersfoort.

Deze zomer transformeert deze historische plek voor een paar avonden tot een bijzonder pop-up restaurant in Utrecht. Hier kun je genieten van de kenmerkende verfijnde keuken van Restaurant Feu op een adembenemende buitenlocatie.

Culinaire Hoogstandjes in een Unieke Setting

In het tweede en derde weekend van juli biedt pop-up restaurant Feu in Utrecht een exclusief 5- of 6-gangenmenu. Elk gerecht wordt vergezeld door zorgvuldig gekozen bierpairings. Geen bierliefhebber? Geen probleem! Er zijn ook uitstekende wijnen om van te genieten. En voor degene die moeten rijden is er een volledig bob-arrangement. 

Prijzen voor dit buiten avontuur zijn: €59 voor het 5-gangenmenu en €64 voor het 6-gangenmenu. Nog niet bij Feu geweest? Dan is dit een fantastische kans om de culinaire creaties van Feu te proeven.

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Een Avond Vol Beleving

De beleving begint om 18:30 uur met een rondleiding door het fort, begeleid door amuses en sfeervolle muziek. Zo duik je meteen in de rijke historie van Fort Voordorp terwijl je geniet van heerlijke hapjes. Wat als het weer tegenzit? Geen zorgen! De organisatie heeft aan alles gedacht en dus zijn er voldoende mogelijkheden om binnen het fort verder te genieten van de avond.

Reserveer snel je plekje!

Wil je dit unieke pop-up restaurant in Utrecht niet missen? Reserveer dan snel je plek voor dit exclusieve diner midden in de natuur en historie van Fort Voordorp. Bezoek restaurantfeu.nl voor meer informatie en om te reserveren.

Locatie: Fort Voordorp, Groenekan
Data: 12, 13, 19 of 20 juli
Reserveren: https://restaurantfeu.nl

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor Utrecht en omgeving

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram