Explore UtrechtOnze Utrecht, Jouw avontuur

de leukste podcasts

Ontdek de leukste podcasts uit Utrecht

Deel bericht:

Lekker een podcast luisteren terwijl je het huis opruimt of in de keuken staat? Zeker in een tijd van #quarantaine, waar we veel tijd thuis moeten doorbrengen is een podcast luisteren de ideale bezigheid. Of je nu de laatste Utrechtse nieuwtjes wilt ontdekken of graag naar fijne gesprekken luistert op de achtergrond. Ontdek hier de lijst met de leukste podcasts van Utrechtse bodem.

Thuisblijftip tijdens de coronacrisis | Dom Doen

De kersverse Utrechtse podcast Dom Doen ontstond is opgezet om studenten in Utrecht te vermaken in tijden van corona gekte en quarantaine verveling. Op 1,5 meter afstand gaan drie vriendinnen met elk een andere visie en interesse gebied, met elkaar in discussie over alledaagse onderwerpen die de jonge generatie van nu bezig houdt. Verhitte discussies over de liefde, social meda tot het leven online.

Verse muziektips |  Klapvandemolen

Graag op de hoogte blijven van verse muziektips en opvallende actualiteiten in de muziek? Luister dan eens de podcast Klap van de Molen van radiomaker en leadzanger van de Utrechtse band John Coffey, David de Molen. In 2018 zelfs bekroond tot beste muziek podcast.

Zoektocht naar mannelijkheid | Man Man Man, de podcast

Jaa, deze kende je misschien al: Man Man Man, de Podcast! Een podcast waarin drie radiomakers op zijn naar hun mannelijkheid aan de hand van (soms hilarische) anekdotes, maar ook kwetsbare verhalen. Een podcast met Utrechtse roots en zo nu en dan een live show in eigen Domstad. Een aanrader, en niet alleen voor mannen.

Podcast voor ondernemers | Groeivoer

Ben je ondernemer en ben je op zoek naar inspiratie, inzichten en praktische tips om mee aan de slag te gaan? Dan is de Utrechtse podcast Groeivoer een aanrader om te volgen. Hier luister je naar echte verhalen over het ondernemen, zowel de ups & downs en wat je ervan kunt leren.

Meer Utrecht thuisblijf tips? Deze vind je vast ook leuk.

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram