Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Laurent Salon & Spa Explore Utrecht 6

Winterboost | Een bezoek aan Laurent Salon & Spa

Deel bericht:

Winter winter winter. Het levert prachtige én gladde taferelen op, maar hetzelfde valt helaas niet te zeggen over onze huid. Gure wind, lage temperaturen en de verwarming op het hoogste volume dragen niet bepaald bij aan stralende wangen. De beste remedie? Juist: een behandeling in de spa.

Al tijden op de wishlist stond Laurent Salon & Spa in hartje Utrecht. Al meer dan 25 jaar een begrip in de stad. Wat ooit begon als traditionele kapsalon is inmiddels uitgegroeid tot een spa met internationale allure. Een haarsalon, beautysalon, massagesalon en spa in één.

Laurent Salon & Spa Explore Utrecht 2

Mini Spa in hartje Utrecht

Het feest begint al bij de entree van het pand gelegen aan het statige Janskerkhof. De geur van wellness omringt je zodra je voet over drempel zet. Laat die weldaad maar komen! Op de agenda: een Elemental Nature Facial. Voor deze behandeling dalen we de trap af naar een ware mini spa. Donkergekleurde mozaïektegeltjes, diepe geuren, zachte handdoeken, sfeervolle muziek en de warmte – oh de warmte! – zorgen meteen voor dat ultieme spa-gevoel.

Laurent Salon & Spa Explore Utrecht 4

De behandeling: Elemental Nature Facial

De Elemental Nature Facial (60, 90 of 120 minuten) is een gezichtsbehandeling die wordt afgestemd op je persoonlijke wensen en de behoefte van de huid. Maar het is meer dan alleen een gezichtsbehandeling: naast het – hele fijne – feit dat je je in een spa bevindt, maken minimassages de behandeling ook extra speciaal. Na een korte huidanalyse kun je zelf de geur van de olie kiezen waarmee je wordt behandeld én kun je drie minimassages kiezen, zoals een nek-, hoofd-, of voetmassage. Naast stralend ga je dus ook nog eens super ontspannen de deur uit.

Puur natuur

Laurent werkt alleen met natuurlijke beautyproducten, zoals Aveda, waarvan pure bloemen- en plantenextracten de essentie zijn. Het natuurlijke voert ook door in de behandelingen. Zo zijn lasertechnieken of chemische producten uit den boze, maar wordt bijvoorbeeld wel gewerkt met natuurlijke bindweefselmassages om de huid te verjongen. Ook het interieur geeft een natural boost: aardse tinten en groene planten voeren de boventoon.

Door de keuring: doe de beauty APK

Wil je je opmaken voor de lente – die er nu echt, echt, echt bijna aankomt? Sinds kort biedt Laurent de mogelijkheid om een uitgebreide beauty APK te doen. Een wat? Jep, een APK. Een analyse van het haar, de huid en de factoren die invloed hebben op de conditie daarvan. Op basis van deze analyse wordt er samen met jou een deskundig advies én een behandelplan opgesteld. Het leuke: de beauty APK ontvang je tijdens een lekker voetenbad.

Meer informatie over behandelingen, prijzen en tijden op www.laurent.nl

Foto’s: Laurent Salon & Spa

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht Map offline bekijken? Download de Explore Utrecht app!

Utrecht_english_strip

Mede mogelijk gemaakt in samenwerking met

Favoroute_Logo_600px

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram