Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

5 hotspots to glam in Utrecht

5 hotspots to glam in Utrecht! Voor een feestelijke make-over

Deel bericht:

Het is bijna december en dat betekent dat de feestdagen om de hoek staan. Yes! Ik ben dol feestjes en dit is dus wat mij betreft de leukste maand van het jaar. Want: lekker eten, uitpakken met outfits en bijpassende glam looks. Daarom speciaal voor jou 5 hotspots to glam in Utrecht!

5 hotspots to glam in Utrecht voor de ultieme make-over

Koep by Ken

Wil jij een nieuw kapsels voor de feestdagen? Misschien wel een pony of een tof kleurtje erin? Koep by Ken is naast kapper ook een colourist. Dat betekent dat je verzekerd bent van een mooie geverfde coupe. En niet geheel onbelangrijk: een veilig kleurtje, zodat je haar niet alleen mooi is, maar ook gezond. We brachten al eerder een bezoek voor een nieuw kapsel, en het resultaat zie je hier.

Adres: Hooghiemstraplein 52
3514 AX Utrecht
Afspraak maken via: koepbyken.nl

The happy Toko Utrecht

Als je mooie nagels wilt dan is The Happy Toko the place to mani! Van een lieve en subtiele manicure tot een waar kunstwerk op je nagels. The Happy Toko is niet voor niets een waar begrip in Utrecht. Eigenares Justine kan als geen ander de prachtigste creaties op je nagels toveren. Een van onze favoriete locatie to glam in Utrecht. Agenda zit altijd wel bomvol, dus wees snel. Anders eentje voor op de lijst in 2020.

Adres: Hooghiemstraplein 52,
3514 AX Utrecht
Afspraak maken via: thehappytoko.com

Fleurie beauty

Fleur van Fleurie beauty had een plekje bij Koep by Ken, maar kreeg het zo druk dat het tijd werd voor een eigen locatie. Haar prachtige salon opende de deuren aan de bruisende Voorstraat, recht tegenover The Village. Bij Fleurie beauty kan je terecht voor een nieuw vers gekleurde kapsel, goed gestylde wenkbrauwen, lange wimpers en veel meer.

Adres: Voorstraat 45
3512AJ Utrecht
Afspraak maken via: fleurie_beauty

Laurant

Laurent is al meer dan 25 jaar een begrip in Utrecht. Wat ooit begon als kapsalon is inmiddels uitgegroeid tot een spa met allure. Laurent is een haarsalon, beautysalon, massagesalon en spa in één. Alles onder één dak! Gegarandeerd één relaxed dagje, waarna je als herboren weet het monumentale pand uitloopt.

Adres: Janskerhof 11
3512BL Utrecht
Afspraak maken via: www.laurent.nl

Rob Peetoom

Van haarkapsel tot wenkbrauwen bij Rob Peetom weten ze hoe ze haar moeten aanpakken.  Daar zijn de tevreden klanten het bewijs van, maar ook de (internationale) awards die ze hebben gewonnen. En ook voor make-up en beauty behandeling kun je aankloppen bij hen. Dit is de plek waar je naar toe gaat als je jezelf extra wilt pamperen.

Adres: Oudkerkhof 31
3512GJ Utrecht
Afspraak maken via: robpeetoom.nl/NL/salons

Meer hotspots to glam in Utrecht

Koep by Ken Hooghiemstraplein 52

The Happy Toko Nailbar

SalonPeetoom

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram