Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Five City Spa Explore Utrecht 1

Verwennerij bij Five City Spa

Deel bericht:

Five City Spa in Wittevrouwen

Five City Spa is een verborgen parel, gelegen in de chique wijk Wittevrouwen. Om haar gasten welkom te heten in de wereld van ontspanning maakt Five City Spa gebruik van vier behandelkamers, waaronder een speciale duo-kamer. Bij deze spa midden in de stad kun je genieten van wat tijd voor jezelf, maar ook voor een duo-behandeling. Nadat ik een erg drukke en hectische week achter de rug had, was ik erg blij met de uitnodiging van Five City Spa voor een gezichtsbehandeling en een massage.

Het moment om je over te geven aan rust en ontspanning begint direct zodra je deze spa binnen loopt. Het draait hier allemaal om jou. De gastvrouw geeft je een formulier waarop je niet alleen je gegevens kunt invullen, maar waarop je ook kunt aangeven welke geur massageolie, welke muziek en welke smaak thee je graag zou willen. Nadat ik mijn keuzes voor lavendelolie, filmmuziek en kamillethee had doorgegeven, leidde de masseur me naar een van de behandelkamers.

Rug-, nek- en schoudermassage

De minimalistisch ingerichte kamer voelde warm en gastvrij aan. De filmmuziek klonk op de achtergrond en ik ontspande steeds meer. Mijn masseur maakte sterke en weldoordachte bewegingen op en neer over mijn rug en kneedde mijn nek en schouders los met de lavendelolie. Deze manier van masseren is uniek en wordt alleen toegepast bij Five City Spa. Het is heerlijk! De massage was de beste die ik in jaren had gehad en er gebeurde iets heel bijzonders, ik viel tijdens de massage na tien minuten in slaap.

Instant detox

Nadat ik mijn comfortabele outfit weer had aangetrokken, was het tijd voor mijn detox gezichtsbehandeling. Voordat ik op het heerlijke bed ging liggen en werd bedekt met handdoeken, vroeg de schoonheidsspecialiste of en zo ja welke problemen ik eerder met mijn huid heb gehad. De ‘Instant detox’ behandeling heeft een reinigende en ontgiftende werking op de huid en het kalmeert tegelijkertijd eventuele ontstekingen. Door deze behandeling wordt de huid hersteld en de aanmaak van collageen krijgt een boost. Mijn huid straalde niet echt meer en kon ook wel wat verjonging gebruiken sinds mijn agenda zo overvol was. Belangrijke toevoeging: de ‘no peel peeling’ was fantastisch. Normaal gesproken voelt een peeling als een redelijke marteling, maar deze was heel prettig.

Five City Spa werkt met producten van Perricone MD. Deze gezonde productlijn herstelt de beschadigde huid en vertraagt de tekenen van veroudering. Na de behandeling voelde mijn huid zijdezacht, schoon en verzorgd.

Kijk dus niet verder als je op zoek bent naar een behandeling waarbij zowel je lichaam als je geest zich ontspant en je tegelijkertijd wat slaap wilt inhalen. 😉 Ik beveel Five City Spa aan voor luxe behandelingen en voor een dag van volledige ontspanning. Ik heb werkelijk elke minuut van mijn bezoek genoten.

Obrechtstraat 40
Google map
Openingstijden:
Maandag – Zaterdag 10.00-22.00
Zondag 10.00-19.00

Reserveren:
Email: bookings@fivecityspa.com
Telefoon: +31(0)30 888 47 57

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram