Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Wij mochten proeven bij de Maaltuin in Utrecht en wat was dat een feest! Want denk:  culinaire ontdekkingsreis op een bijzondere locatie. In deze blog vind je een korte impressie van ons bezoek.

Sinds 2016 opent de Maaltuin pop-up restaurants op bijzondere plekken en dus ook in Utrecht. Op de mooiste plekjes kun je genieten van prachtige verhalen en heerlijk eten. Elk jaar weer is het een feest en is daarom wat ons betreft zeker een bezoek waard.

De Maaltuin Utrecht

Altijd fijn om uitgenodigd te worden voor een exclusieve editie. We zeiden dus ook volmondig ja op de uitnodiging van de Maaltuin editie in Utrecht. Dit keer vond het evenement plaats in Paleis Soestdijk. Het avontuur begon met een blauwe envelop en werd vervolgd met een wandeling langs de tuin en bordes voor een foto.

Na een korte fotosessie konden we het paleis bewonderen. Van de wijnkelder, stuczaal, blauwe gang en keuken. Weer buiten aangekomen, liepen we langs ‘De Orangerie’ en de oudste watertoren van Nederland door naar de kassen van Paleis Soestdijk voor het ‘Maaltuin’ diner.

Culinaire genieten bij de Maaltuin Utrecht

In de kassen genoten we van een viergangendiner begeleid door koninklijke culinaire verhalen uit het verleden. Genieten! Met muziek afkomstig uit de tijd van Koningin Juliana. Van deze fantastische avond hebben we ook een fotoreportage gemaakt die je hier kunt bekijken. Maar in deze blog draait het om de video, zien dus!

Nog meer fijne blogs

Dit zijn de twee leukste hotels voor twee in Utrecht!
Culinair genieten bij nieuw restaurant Céline in Nieuwegein
3 Heuse Design Hotels in Utrecht (in het centrum!)