Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Terwijl je normaliter de appie inloopt in de hoop dat jouw ongezoete soja yoghurt nog in de schappen staat, is het misschien de moeite waard om eens die lokaal gebrouwen biertjes en koffiebonen in huis te halen. Terwijl supermarkten de grootste omzet in tijden maken kunnen Utrechtse locals namelijk jouw steun wel gebruiken! Support your locals Utrecht en bestel daarom nu een pakket vol lokale producten.

Initiatief #SUPPORTYOURLOCALS

Even een hapje gaan eten buiten de deur of een koffie doen in de plaatselijke koffiezaak is in corona tijden geen optie meer. Dat de horeca op zijn gat ligt is natuurlijk een enorme klap. Minder zichtbaar zijn de lokale producenten en leveranciers die veelal voor een groot deel van hun afzet afhankelijk zijn van de horeca. Om onze lokale helden toch te kunnen steunen is Support your Locals Utrecht in het leven geroepen.

Samen bouwen we aan korte ketens

De afgelopen tijd hebben Utrechtse makers, het Slow Food Youth Network en Locals hun krachten gebundeld en #supportyourlocals Utrecht pakket samengesteld. Hiermee roept Support your Locals Utrecht (en nu ook in Amsterdam) op om de locale producenten in de armen te sluiten en samen korte ketens op te bouwen. Wat kan je allemaal in dit Utrechtse pakket verwachten?

Bestel nu een Utrecht pakket | binnenkort ook als vega pakket

Een Utrechts pakket bestaat uit diverse producten van onder andere Nordkapp koffiebonen tot ambachtelijk brood van Broei. De producten zijn afkomstig van: Roze Bunker, Buitengewone Varkens, Eleven Brewery, Nordkapp, De Dyck, Twisted, De koekfabriek, Vroeg en Broei. Ook leuk: de organisatie is druk bezig met een vega pakket. Steun onze locals en bestel direct hier je pakket.

Bezorging aan huis

De pakketten worden netjes aan huis bezorgd in Utrecht stad en de gemeentes de Bilt en Zeist bij de volgonde postcodes: 3511, 3512, 3513, 3515, 3521, 3522, 3531, 3532, 3572, 3581, 3582 & 3583. Valt jouw postcode hier niet onder? Houdt dan de social media of de site in de gaten, of neem direct contact op met de organisatie.

Support Your Locals Utrecht
Biltsestraatweg 102, 3573 PS, Utrecht
localsutrechtpakket@gmail.com
Localsutrecht.nl

Meer Utrecht thuisblijf tips? Deze vind je vast ook leuk.

Support Your Locals Utrecht
Foto: Support Your Locals