Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Moeder verrassen in tijden van Corona hoeft geen uitdaging te zijn. We kunnen niet massaal het land intrekken, uiteten bij onze Utrechtse horeca of naar een voorstelling. Maar we kunnen wel gebruikmaken van creatieve en heerlijke bedachte Moederdag cadeaus door lokale ondernemers. Ja, cadeaus en verrassingspakketten voor moeders zijn er in overvloed. Zo wordt Moederdag in quarantaine toch een feestje!

De lekkerste Moederdag verrassingen

De Rechtbank

Een goede start op Moederdag? De Rechtbank heeft een Moederdag brunch to-go samengesteld. Het pakket is gevuld met sandwiches, croissants, sapjes en fruit. Bestellen kan online en afhalen op 10 mei bij De Rechtbank. Via de link kun je bestellen: derechtbank.com/moederdag-pakket

Carla’s Conditorie

De heerlijke verrassingsboxen van Carla’s zijn gevuld met lekkers. Ideaal pakketje om moeders mee te verwennen. De box kan ook in een vegan variant. Een ontbijt box is 12,50 p.p. en een high teabox is 15,00 p.p. Bestel je box via deze link: carlasconditorie.nl/bestellen

Elize

Moeders in het zonnetje zetten kan met Cafe Elize. Je kunt een mand vol lekkers bestellen. In de mand zit een Elize borrelplank, worteltaart, bubbels en grapefruitsap om pink Mimosa’s te maken. Het mandje zitten ook bloementjes zodat je de tafel kunt opvrolijken. Bestellen kan via info@elize.cafe.nl.

Daens

Samen met Daens kun je moeder verrassen met een uitgebreid ontbijt op bed. De mand is gevuld met: 2x verse jus, huisgemaakte granola, Griekse yoghurt, 2 scones, 2 croissants, 2 stukken taart, huisgemaakte jam en een fles Cava. Je krijgt er twee warme dranken bij van de recent geopende Deli, om de hoek bij Daens. Het ontbijt is 39,- en te bestellen per 2 personen via pieter@daens.nl.

Sugarlips & bloemen

Taart en bloemen gaan goed samen, een betere combinatie kan ik me niet bedenken. Bij Sugarlips bestel je een kleine tart met bloemen van De Bloemenkeuken. In de webshop van Sugarlips valt meer lekkers te bestellen, zoals special samengestelde boxen met mini’s. Bestellen kan via deze link: sugarlipscakes.com

Croquetten boutique

Croquetten boutique heeft een Moederdag verwenpakket vol met lekkers. Het pakket is rijk gevuld met hun lekkerste oven croquetjes, vers gesneden charcuterie, rozenkaasje van Stalenhoef, truffelboter, een ambachtelijk baguette en heel veel meer. Bij het pakket zit ook een fles rosé cava. Om het compleet te maken regelt croquetten boutique ook nog een handgeschreven kaartje. Zo is moederdag in quarantaine toch niet zo slecht. Het pakket kost 36,50. Bestellen doe je via info@croquettenboutique.nl.

De Zusters

Wil je echt uitpakken kies dan voor de dinerbox van De Zusters. Deze is uit te breiden met wijnen. Kies je liever voor zoetigheid, bestel dan de cadeaubox zoet gevuld met koekjes, chocolade met rozenblaadjes, kaneelharten en een hoop meer. Je kunt ook ma trakteren op een lekker borrel. Jij hoeft alleen te bestellen via: dezusters.nl.

De leukste cadeautjes om te geven

Boeket van Pluk en taart

Of toch misschien een droogbloemenpakket? De Plukbox past door de brievenbus en zit vol droogbloemen en een stuk klei om een eigen standaard te maken. Bij het pakket kan ook een handgeschreven kaartje.

Je kunt ook kiezen voor een kleurrijk boeket die wordt langsgebracht bij je mama. Een mooie boeket heb je al vanaf €15 en bezorging is gratis. Om de verrassing compleet te maken kun je de bestelling aanvullen met twee mini tulbandjes met blauwe bes en citroen. Naast beide bestellingen is dit €11,50 extra.

Meer informatie over bestelling en bezorging? Dat vind je alle via deze link: pluktruck.nl

Bord & Meer

Bord & Meer staat de winkel vol met cadeaus! Je kunt natuurlijk even langsgaan, maar kijk vooral ook even online want veel is te bestellen. Fijne verzorgingspakketten met mooie kaartjes. Leuke spullen gemaakt door Utrechtse makers, die je nu vooral kunt steunen. Maar ook vintage vaasjes, tafels en een hoop meer. Misschien bestel je ook iets voor jezelf..

Online winkelen bij Bord & Meer doe je via deze link: bordenmeer.nl

The Happy Toko

Bij The Happy Toko kun je speciaal samengestelde Moederdag pakketten bestellen. Of om heerlijk jezelf de verwennen 😉 In de pakketjes zitten maskers, heerlijke smeersels, mooie kleur nagellak en meer. Dit kun je allemaal bij moeders op de deurmat laten vallen. Moeders een verwendagje bezorgen doe je via deze link: thehappytoko.com

Nog meer leuks om van Moederdag in quarantaine in een feestje te maken.