Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Even een filmpje aanzetten en genieten van een chocolate cheesecake ijsje op het balkon, terwijl de zon ondergaat? Even jezelf verwennen en ijs bestellen in Utrecht? Jazeker. Als thuiszitten het nieuwe beleid is, dan halen we de zomer toch lekker in huis? Of eerder tuin, balkon of dakterras. Explore Utrecht tipt daarom nu de 3 lekkerste ijs afhaal/ bezorg opties in Utrecht.

Disclaimer: Vanwege de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus in te perken wordt het aangeraden om voor de meest actuele informatie (zoals openingstijden) de website en/ of de social media van de desbetreffende ijs onderneming te raadplegen. 

Luciano’s Ijssalon Utrecht

Je ijs bestellen en bezorgt krijgen door een leuke bezorger op skates? Luciano bezorgt nu in samenwerking met Utrecht Skate Parade ijsjes voor thuis!
Bij Luciano’s kan je zowel je ijs laten bezorgen of van te voren bestellen en even afhalen bij de zaak aan de Nobelstraat.
Afhalen kan op: maandag t/m vrijdag: 14.00 tot 21.00 uur en zaterdag en zondag: 12.00 tot 21.00 uur.

Kijk hier voor de meest actuele afhaal en bestel info (bestellen mogelijk tot 20.oo uur). Nobelstraat

Roberto Gelato

Wie mist er nou niet het lekkere ijs van Roberto’s in de zomer? Denk bijvoorbeeld aan de hazelnoot ijs, bereidt met verse hazelnoten en rijstmelk, of de Frollini: ijs met Italiaanse chocolade koekjes. Of stel een bak (biologisch afbreekbaar, dus mag in de GFT bak!) met je favoriete smaken samen.
Afhalen kan op: woensdag t/m zondag: 14.00 tot 18.00 uur.

Kijk hier voor de meest actuele afhaal en bestel info. Poortstraat

Venezia Ijskiosk

Zin in een chocolade cheesecake ijsje of een Vrede van Utrecht ijsje (romige kersenijs met Amarena’s en chocolade snippers)? Ijs afhalen doe je simpelweg door je bestelling van te voren te whatsappen of laat je ijs thuisbezorgen. Graag een voorraadje voor in huis?  Venezia biedt ook isolatie verpakkingen met 8 of zelfs 16 bollen ijs.

Op welke dagen en tijden? Kijk hier voor de meest actuele afhaal en bestel info.

Afhalen kan bij de Zakkendragersteeg (normaliter staat Venezia aan de Oudegracht, maar tijdelijk kun je je ijs hier afhalen).

Meer blijf thuis tips naast ijs bestellen in Utrecht? volg ze hier: