Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Mis je de vrijdagmiddag borrel met collega’s of vrienden nu we massaal thuiswerken? Dat is nergens voor nodig, want je kunt de vrijmibo in deze thuis-blijf-dagen, zelf in huis halen. Ik heb even wat onderzoek gedaan en vijf lekkere borrel boxen voor afhalen en thuisbezorgd in Utrecht, voor jullie op een rij gezet. Om 16:00 uur kun je de laptop dichtklappen, want een borrel aan huis begint op tijd!

5x vrijmibo in Utrecht, maar dan thuis

Naast afhalen en thuisbezorgd van het diner, is ook een vrijmibo aan huis een prima idee! Veel restaurants bieden namelijk ook afhalen en thuisbezorgd borrel boxen in Utrecht, gevuld met een hoop lekkers. Was je eerst een vaste klant bij de kroeg dichtbij kantoor, dan kun je nu helemaal los. Want we kunnen kiezen uit een goede selectie aan boxen.

Alleen snacks bestellen, want je hebt bier en wijn gehamsterd? No hard feelings, we begrijpen de situatie. Maar veel borrel boxen kunnen ook worden aangevuld met bier, wijn of frisdrank. Het restaurant kiest passende drankjes voor afhalen of thuisbezorgd. Het enige wat jij moet doen, is op tijd een bestelling plaatsen. Easy as 1-2-3!

Deze vijf restaurants & cafes bezorgen vrijmibo aan huis

Whakamarie

Over ‘vaste klant zijn’ gesproken, ik heb net voor de tweede keer een borrel box bij Whakamarie besteld. De inhoud van de box is elke week een verrassing. De keuken van Whakamarie is geïnspireerd op de Zuid-Amerikaanse & Aziatische keuken. Verwacht dus een mix van lekkere snacks. Je kunt naast de box ook bier, wijn of fris bestellen. Het menu van de week vind je op het Instagram account van Whakamarie.

Bestellen doe je via:
info@whakamarie.nl
www.whakamarie.nl

Champañeria Los Amigos Utrecht

 Champañeria Los Amigos Utrecht, gevestigd aan de Voorstraat, is een van mijn favoriete borrel spots. Ja, hier kan ik samen met vriendinnen de hele avond wel blijven hangen. Dat ene glaasje bubbels werd vaak genoeg een fles. En dan die heerlijke hapjes op de uitgebreide kaart. Bij Champañeria Los Amigos is het altijd feest! En dat kan je in deze tijden gewoon aan huis bestellen. Bestel maar die fles, want terug naar huis rijden hoeft voorlopig toch niet meer. Je bent er al!

Bestellen doe je via:
delivery@losamigosutrecht.nl
www.losamigosutrecht.nl

Ruby Rose

Ja, helaas heeft deze fantastische nieuwkomer ook de deuren tijdelijk gesloten. Maar ik heb goed nieuws, mensen! Ook Ruby Rose gaat bezorgen in Utrecht (Leidsche Rijn). Het borrel menu bestaat uit 8 gerechtjes en is uit te breiden met charcuterie, kaas en tiramisu. Je kunt ook een fles wijn bij te bestellen. En dat zou ik ook zeker doen, want de wijn selectie bij Ruby Rose is echt top! De heerlijke espresso martini moet je helaas thuis zelf maken. Het uitgebreide borrel menu is voor twee personen en kost maar 55eur. Trouwens je kunt ook afhalen, maar ik zou zeggen laat lekker bezorgen. Het is nu de perfecte tijd om jezelf te laten verwennen.

Croquetten Boutique

De lekkerste frieten en kroketten van Utrecht in een box. Ooh, wat een droom, mensen! De Utrecht fry local box van Dapp Frietwinkel & Croquetten Boutique is gevuld met verse voorgebakken friet, biologische mayonaise, 4 vlees of vega croquetten & mosterd. Je kunt zelf kiezen of je het pakket voor de frituur of voor de airfryer wilt. Thuis kun je aan de slag en genieten van deze Utrechtse toppers thuis. Maar er is meer! Je kunt ook een box vol mini croquetjes bestellen. Of wat dacht je van een pretpakket met genoeg lekkers voor een heel gezin.

Bestellen doe je via:
www.instagram.com/croquettenboutique
www.croquettenboutique.nl

Wijn Cafe Lefebvre

Ja, we kunnen jullie ook laten weten dat je nu Lefebvre aan huis kunt bestellen. Lekker snacken van de bekende borrelhappen van Lefebvre met een bijpassend wijntje. Laat dat maar een hen over dan weet je zeker dat vrimibo niet meer stuk kan gaan. De borrelbox is een compleet verzorgde borrel: chips met dip, brood met boter en olijfolie, kaasjes, noten en een hoop meer. Cheers mensen!

Bestellen kan via: wijncafelefebvre.nl

Nog meer lekkers voor thuis bestellen? We hebben genoeg ‘Utrecht blijft thuis’ tips.

Header foto door Lars Verkroost (photography)