Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Lekker, makkelijk en vol verborgen groentes! Utrechter Muna van Tothemoen weet alles over het creëren van gezonde gerechten met simpele en weinig ingrediënten. Ideaal voor iedereen die houdt van lekker eten zonder uren in de keuken te staan. In deze blog lees je meer over Muna, haar blog en haar favoriete eetplekken in Utrecht. 

Muna van Tothemoen is receptontwikkelaar en foodblogger met een passie voor fotografie. Haar liefde voor eten ontwikkelde ze al al jonge leeftijd en met name haar liefde voor bakken. Na de geboorte van haar twee kinderen groeide haar interesse voor gezond eten en zo werd Tothemoen geboren. Een blog vol verrassende, gezonde en simpele recepten. Die ook nog eens knap op de foto zijn gezet. Je hoort het al; wij zijn fan!

Tothemoen Utrecht

De Utrechter is dol op de Aziatische en Midden oosterse keukens, omdat deze rijk zijn aan geuren, kleuren en smaken! Zo vind je op haar blog recepten zoals aubergine shashuka, een éénpansgerecht met gepocheerde eieren, pittige tomatensaus en kaas. Ook vind je er fijne gerechten zoals bloemkool saté en crispy sigara börek, een Turks bijgerecht van yufka vellen (filodeeg) gevuld met Turkse witte kaas. Watertanden! De blog staat vol met heerlijke gerechten voor het ontbijt, lunch en diner, maar je vindt er ook healthy bakes, fijne drankjes en vega(n) opties.

Muna’s Hotspots Utrecht

Als Muna niet zelf in de keuken staat, eet ze ook graag buiten de deur. Haar favorieten plekken om te lunchen met haar gezin zijn TEDS, Anne&Max en Anna’s Pancakes. Haar favoriete spot voor een heerlijk Turks ontbijt is MADO, waar je voor een fijn prijsje onbeperkt kunt genieten van een ontbijtbuffet tot 14:00 uur. Een heerlijk bakkie koffie haalt ze het liefst bij ‘t koffieboontje.

Voor een date night met de hubby of vriendinnen eet ze graag bij Levantine, een Arabisch Turks restaurant. Of bij restaurant FAK, maar ook The Streetfood Club staat op haar lijstje van favorieten. En met mooi weer zoals dat van de afgelopen dagen is ze te vinden bij de Haarrijnseplas of bij het maxima park. Mooi lijstje zo, vinden jullie ook niet?

 

Meer blogs over Utrechtse ondernemers