Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Annelies Vermeulen

allihoppa_website

Ik woon net buiten Utrecht, in een schattig houten huisje, met mijn zoon Olivier, man Lucas, kat Flipper en konijnen Jari en Bonnie. Ik werk als freelance webredacteur, en in mijn vrije tijd maak ik graag dingen en schrijf ik daarover op mijn blog allihoppa.nl. Ik haak dekentjes, maak babykleding, maar ook dingen van hout. Daarnaast ben ik ijverig bezig met het opknappen van mijn huis.

Ik ben in Utrecht komen wonen voor mijn studie journalistiek. En ben dus nooit meer weggegaan. Omdat ik nu buiten Utrecht woon, kom ik eigenlijk nog liever in de stad. Ik hou van de oude binnenstad met de grachten, de prachtige huizen en de geschiedenis die je overal terugziet. Bovendien vind ik Utrecht een creatieve stad, er is altijd iets leuks te doen.

Explore Utrecht heeft mij gevraagd mijn favoriete plekken in Utrecht met jullie te delen. Dus laten we maar snel beginnen.

Mijn favo hotspots

Interview Favorieten van 1

Shop, Shops & Shopping

Sights & Events

Vechten Explore Utrecht 1

Meer weten? Volg mij dan op:
Blog
Instagram: @alli_hoppa
Twitter: @alli_hoppa
Facebook

Header door Robert van Walsem

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!