Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Utrecht Cadeau tips

Deel bericht:

Tijdens mijn zoektocht naar cadeaus voor de shopping lijst stuitte ik op verschillende opties van Utrechtse ondernemers, hierdoor besloot ik de leukste met jullie te delen in een cadeau suggestie blog. Utrechtse cadeaus voor Utrechters, een echt #supportlocal  blog om aandacht te geven aan leuke en inspireerde ondernemers in Utrecht. Noem het maar een win-win situatie!

Stylist Yolande Ave, heeft haar eigen styling bureau dat styling-sessies, winkelen-sessies, workshops en nog veel meer biedt. Maar wat helemaal super is is haar selfie service! Zijn genoeg mensen die voortdurend selfies aan het posten zijn en dus waarom zou je dit niet doen om styling advies te krijgen. Stel je staat in de paskamer maar twijfelt over een aantal outfits en je weet het gewoon niet meer. In plaats dat je een vriendin of je vriend gaat bellen, maak je een selfie en stuurt deze naar Yolande. Zij laat weten welke outfit je moet afrekenen en hoe deze verder te stylen. Geen miskopen meer met je styliste op afstand! Een geweldige manier om styling advies te bieden toch? Meer informatie over Yolande en de verschillende cadeau-cards vind je hier & klik hier voor Facebook!

Er is geen betere manier om Utrecht te vertegenwoordigen dan het uit te dragen in je kleding. Dit is al een tijdje mogelijk en dan heb ik het niet over een souvenir petje dat je vast ergens in de stad kunt kopen. Je kunt het goed aanpakken en een gave t-shirt of sweater kopen van UTCA. Het enige en echte Utrechtse kledingmerk. Super leuk om te geven aan echte Utrecht fans. De UTCA gear kun je kopen bij Prime op de Schoutenstraat of je kunt vanuit je luie stoel browsen in de UTCA Finest webshop.

Er zijn kunstenaars in Utrecht die gepassioneerd geïnteresseerd in de stad en elke mogelijkheid aangrijpen om ons te laten zien hoe mooi en inspirerend deze stad kan zijn. Een van hen is Lars, beter bekend als L-Tuziasm. Hij laat zich inspireren door het stadsleven, de stedelijke gebieden, architectuur en natuurlijk Utrecht. Zijn eerbetoon aan de stad, ‘Bonne nuit Utrecht’ is een cool geschenk en een leuke aanvulling op een modern interieur. De print is een limited edition, slechts 112 andere mensen zullen de afdruk aan de muur hangen. Kijk op de website voor meer info! En waarom een oplage van 112? Omdat hij het een mooie regel vindt dat men niet hoger dan de Dom (112) mag bouwen.

Deze is voor foodies! Als je graag taart en of koekjes bakt, waarom niet in de vorm van de Domtoren. De Domtoren bakblik is verkrijgbaar bij Keck & Lisa op de Zadelstraat of ibake in de Zakkendragersteeg. De houten speculaasplank is van NOEST en gemaakt van bomen die in Utrecht zijn gekapt. NOEST maakt unieke producten van stadshout en geeft bomen zo een tweede leven. Je weet de oorsprong van het product; wat voor soort boom het was en waar het ooit heeft gestaan. Mooi toch? De producten van NOEST zijn verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten: Spring! Utrecht (Voorstraat 16), De Kast (Zakkendragerssteeg 13), SET Store (Laan van Nieuw Guinea 17), iBake (Zakkendragerssteeg 8) en HIPraven (Amsterdamsestraatweg 217-219).

Ps: mocht je geen ster zijn in bakken dan kun je bij bakkerij Blom op de Zadelstraat een kant en klare Dom cake kopen. 😉

Kijk ook bij de volgende winkels voor leuke cadeaus Bert’s Bierhuis en Catch Utrecht.

Veel plezier met kopen & #supportlocal!

 

 

 

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram