Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Nike Outlet Store in Overvecht

Deel bericht:

Sinds kort is Shoppingcenter Overvecht in Utrecht een Nike outlet store rijker. Shoppen vind ik geweldig, maar soms zijn sport artikelen ontzettend prijzig. Een outlet kan de ideale oplossing zijn, prijsvriendelijke sportswear voor fanatieke sporters. Let op, bij deze outlet is de standaardcollectie niet verkrijgbaar, hier komt onder andere collectie binnen die niet meer in de reguliere Nike store wordt verkocht.

Mijn vriend en ik besloten afgelopen zaterdagochtend de Nike store te bezoeken. De outlet is ruim opgezet en logisch ingedeeld. Vooraan kleding en accessoires, achterin een hele bulk aan schoenen en een aantal fitting rooms. Tijdens onze speurtocht in de outlet was ik voornamelijk op zoek naar tights en een hardloopjasje. Na mijn speurtocht heb ik uiteindelijk een aantal tights en twee jasjes meegenomen naar de fitting room. De fitting rooms zijn erg ruim en hebben de uitstraling van een oldskool sportkleedruimte. Geen straf om te passen bij de Nike Clearance Store!

 

Mijn conclusie na het passen: de tights waren toch een maat te klein, en helaas hadden ze geen andere maten op voorraad. Dus die vielen af. Het jasje die ik op de foto aan heb zat als gegoten. Alleen was deze erg dun. Dat is niet zo verstandig als ik in de winter buiten ga hardlopen. Het jasje is trouwens niet duur, voor €30 heb je een fijn jasje in bezit. Note to self: de volgende keer geen jurkje aan als je voor sportkleding gaat shoppen 😉
Bij deze Nike outlet wordt de collectie regelmatig aangevuld. Het is dan verstandig om af en toe langs te gaan om te kijken of er iets voor jou bij zit. Deze keer ging ik met niks naar huis, maar ik zal zeker nog een keer langsgaan om de collectie te bekijken. Ook verkopen ze sportaccessoires zoals sokken, handschoentjes, tassen etc.

Ben je benieuwd naar de Nike Clearance Store, en wil je deze graag bezoeken? Bekijk dan de openingstijden en verdere informatie op de website van Shoppingcenter Overvecht.

Contributie door Anna van Neerven van Love Being In Shape

 

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram