Explore UtrechtOnze Utrecht, Jouw avontuur

Interieur winkels Explore Utrecht

Shoppen | Lente Interieur

Deel bericht:

Het is dan eindelijk prachtig lente weer! Lente staat voor een fris begin en dat betekent shoppen voor nieuwe en mooie spulletjes voor je interieur. Het perfecte excuus om dus je slag te slaan bij leuke en hippe interieur winkels in de stad. Waar ik meestal shop?! Hierbij mijn favo winkels waar ik altijd weet te slagen voor een leuk en niet al te duur interieur item.

Nisha heeft een grote collectie vazen, theelichten, lampen, serviezen en veel meer. Maar je kunt ook grote interieur stukken kopen zoals stoelen of dressoirs. De winkel staat bomvol mooie spullen en het is dus bij Nisha zeer moeilijk kiezen wat mee naar huis gaat. Ik vertrek nooit met lege handen! (Witte Vrouwenstraat 42)

Sissy Boy is een kleine interior winkel aan de Oudegracht. Ik ga graag naar Sissy Boy voor de heerlijke zeepjes, badschuim, lotions, zachte handdoeken en mooie Franse wijnglazen. Vraag ook naar de mooie en zachte plaids in prachtige seizoen kleuren. Naast interieur spullen wordt er ook dameskleding in de winkel verkocht. (Oudegracht 124)

Mooi & Belle gelegen in de oudste straat van Utrecht, de Twijstraat, is een winkel met een Franse flair. Mooie  accessoires zoals kandelaars, theelichten, vazen, kussens en krukjes. Maar ook prachtige grote spiegels, lampen, kasten en bureaus. Mooi & Belle is net iets uit het centrum maar zeker een bezoek waard. (Twijnstraat 37)

Itsapresent op de Lijnmarkt is een super cadeauwinkel vooral voor cadeaus voor je huis. op de eerste verdieping vind je vooral kleine, leuke en grappige cadeaus. Een verdieping lager wordt al spannender en hier staan leuke gadgets voor de badkamer, keuken, terras enzovoorts. Maar itsapresent weet het beste voor het laatst te bewaren want beneden in de kelder staan de schatten voor bijvoorbeeld je woonkamer of slaapkamer. Ook hele leuke spullen voor je (thuis)kantoor en keuken. Bij itsapresent kun je een zekere mate van keuze stress ervaren. Be warned! (Lijnmarkt 16)

EmmaB is een kleine exclusieve woonwinkel aan de Oudegracht. Ooh, wat zijn de interieur items hier toch prachtig. EmmaB verkoopt eenvoudige en prachtige interieur stukken van goede kwaliteit. Je loopt hier in een kleine walhalla met vooral Scandinavisch Design, zoals HAY and Normann. (Oudegracht 218)

Om nog wat inspiratie op te doen heb ik een Pinterest bord aangemaakt. Dit zijn mijn favoriete pins.

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram