Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Keck & Lisa Explore Utrecht 17

Winkelen bij Keck & Lisa

Deel bericht:

Het kopen van cadeautjes vind ik een serieuze en soms ook tijdrovende zaak. Gelukkig hoef je in Utrecht niet al te lang te zoeken naar een geschikt cadeau want de stad biedt genoeg winkels waar je prima kunt slagen. Maar ja, wat doe je als je totaal geen tijd hebt voor de zoektocht naar een passend cadeau. Of totaal geen zin hebt omdat je liever in een wijnbar aan een lekker wijntje zit. Story of my life! Nou, dan ga ik naar Keck & Lisa in de Zadelstraat. Of je nu op zoek bent naar een persoonlijk verjaardagscadeau, een grappig bedankje of een leuk housewarming presentje, succes is gegarandeerd!

De leukste shop van de Zadelstraat

Keck & Lisa huist dit jaar al dan achttien jaar in de Zadelstraat. De winkel is gevestigd in een prachtig pand op de hoek van de Mariaplaats en de Zadelstraat. De Zadelstraat is de meest gefotografeerde straat van Utrecht, vanwege het goede zicht op de trots van de stad: de Domtoren. Op deze toplocatie biedt Keck & Lisa, een van de leukste cadeauwinkels van Utrecht, een zorgvuldig geselecteerd assortiment van cadeaus en de leukste gadgets.

Keck & Lisa Explore Utrecht 1

Keck & Lisa Explore Utrecht 22

Huis vol Keck & Lisa

In de winkel kun je ook terecht voor interieuritems om je huis gezellig mee in te richten. Wat dacht je van een mooie gouden ananas voor op de salontafel, leuke theelichtjes voor op het dressoir of een mand om alle hebbedingetjes die je hebt gekocht in te bewaren. Voor in de keuken heb je onder andere grappige kookwekkers, mooie retro Wesco broodtrommels en pedaalemmers van SimpleHuman. Dat vraagt dus om een huis vol Keck & Lisa! Het is goed om te weten dat het niet nodig is om je bankrekening te plunderen, want de prijzen bij Keck & Lisa zijn net als het assortiment erg fijn. Je loopt dus waarschijnlijk met een tas vol en een blij gezicht de deur uit, op naar de wijnbar om jezelf te belonen voor het vinden van het perfecte cadeau.

Wil je het huis niet uit dan kan je vanaf de bank door de webshop speuren op zoek naar iets leuks voor een geliefde of jezelf. Het assortiment in de webshop is vergeleken bij de winkel wel iets beperkter.

Zadelstraat 38 | Website | Google Map
Openingstijden:
Maandag 12.00 – 18.00
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 18.00*
Vrijdag 10.00 – 18.00
Zaterdag 10.00 – 18.00
Zondag 12.00 – 17.00
*vanaf 23-03 koopavond

Win de goodiebag

Wij van Explore Utrecht houden van een goedgevulde goodiebag! En het achttienjarig bestaan van een van de leukste winkels in Utrecht laten we niet ongevierd voorbij gaan. Nee, we trekken daar alle toeters en bellen voor uit de kast en verloten een goodiebag twv €100 onder alle lezers die deelnemen aan de Instagram prijsvraag. En hoe doe je mee? Feliciteer Keck & Lisa op een originele, leuke, lieve of gekke manier op Instagram. De actie loopt tot en met 27 maart 2016.

Stappen:
1. Ga naar de Explore Utrecht Instagram account en zoek de felicitatie / goodiebag post op;
2. Regram deze post in je eigen feed en #KeckenLisa & #ExploreUtrecht;
3. Tag (@)Keck & Lisa in je comment, zodat zij je felicitatie ook kunnen lezen.
(Let op! Je moet alle drie de stappen hebben doorlopen om in aanmerking te komen voor de prijs.)

Het team van Keck & Lisa zal alle felicitaties bekijken en hun favoriet bekendmaken in hun eigen Instagram feed. Hey, handig dus als je die ook even volgt. Succes mensen!


Foto’s: Susanne Sterkenburg

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht Map offline bekijken? Download de Explore Utrecht app!

Utrecht_english_strip

Mede mogelijk gemaakt in samenwerking met

Favoroute_Logo_600px

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram