Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Intertoys wil met de eerste Experience Store kinderen en hun ouders een beleving meegeven. In de nieuwe winkel draait het om de beleving en de inspiratie die kinderen meekrijgen bij het uitzoeken van hun nieuwste lieveling speelgoed. Maar de Experience Store biedt zoveel meer. We liepen mee tijdens de persrondleiding en vertellen jullie graag over de belevingen bij het nieuwe Intertoys.

Advertorial

Experimenteren in de winkel

Winkelen bij Intertoys Experience Store is niet alleen een beleving voor jonge bezoekers. Maar ook een groot speeltuin voor de werknemers van Intertoys, die de leuke ervaringen samen met vele leveranciers hebben mogen bedenken. De ‘experiences’ zoals deze worden genoemd worden getest in de nieuwe winkel, is het een succes dan is het mogelijk om een experience naar andere winkels uit te rollen. Maar welke experiences kun je dan allemaal verwachten bij Intertoys?

Educatieve activiteiten in het Intertoys Klaslokaal

Het Intertoys Klaslokaal biedt leuke en interactieve lessen aan kinderen. In het klaslokaal duiken de makers in de belevingswereld van kinderen en nodigen lokale helden uit om kinderen op een leuke manier iets te leren over bijvoorbeeld dino’s, 3D-Printen of over hoe je een dj kunnen worden. Intertoys maakt het programma van het klaslokaal bekend op de website. Meedenken mag trouwens ook, dus heb je een leuk idee draag deze vooral aan bij het winkelpersoneel.

Uitleven in de karaoke box

Kinderen zijn van fan van ‘The voice Kids’! En daar heeft Intertoys iets voorbedacht: de karaoke box. Kinderen hoeven niet meer zingend met een haarborstel door het huis want ze kunnen los gaan in de karaoke box. Kinderen zijn wel even zoet met alle hitjes van nu die kunnen worden gezongen in de box.

Ontsnap binnen 40 minuten uit de escape room

Kinderen zullen ontzettend onder de indruk zijn van de escape room. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen in een groep van 8 kinderen de mysterieuze puzzel oplossen. De escape room duurt ongeveer 40 minuten. Geen paniek! De escape room heeft een noodknop waarmee de deur zo openspringt. Ben je op zoek naar een actief en spannend uitje? De escape room is beschikbaar voor kinderfeesten.

 

Life ‘made easy’ by Intertoys

Bij de nieuwe winkel kun je ook terecht voor gepersonaliseerd cadeaupapier, waarmee je de gekochte cadeaus meteen kunt inpakken. Hoe leuk is dat! Grote verpakkingen hoeft je niet mee te slepen naar de auto. Laat de kids grote aankopen testen in het Intertoys Dorp, plaats een bestelling bij het winkelpersoneel en laat de bestelling thuisbezorgen.

Adres
Hertogswetering 185, 3543 AS Utrecht
Telefoon: 088 334 3740
www.intertoys.nl