Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Ken jij House of Lena al? Een eigentijdse modewinkel met Scandinavische mode, maar ook met mooie accessoires voor in huis! Als je binnenstapt bij House of Lena in Utrecht is de kans groot dat je naar buiten stapt met iets moois. Of dat nou een comfortabel setje is of toffe oorbellen. In deze blog vertellen we je meer over de op Scandinavische mode geïnspireerde modewinkel. 

De eigenares Babette Boers heeft jaren ervaring in de fashion retail. House of Lena is dan ook een droom die uit is gekomen. Haar passie voor Scandinavische mode en de fashion retail is niet te missen. De brands die de winkel vertegenwoordigt zijn zorgvuldig gekozen en als bezoeker kijk je je ogen uit. De inrichting van House of Lena heeft een industriële look met betonnen muren en houten details. Abstracte lijnen sieren de muren en aan de rode stalen kledingrekken hangen unieke collecties.

House of Lena Utrecht

De winkel is vernoemd naar de oma van de eigenares. Een bewuste keuze, want Babette vindt het belangrijk om dicht bij zichzelf te blijven. Er wordt bijvoorbeeld veel waarde gehecht aan een trouwe klantenkring.  Als klant kun je daarom verzekerd zijn van een warm welkom en persoonlijke service. Winkel jij liever in alle rust? Voel je dan vrij om private shopping afspraak te maken. Dit kan alleen, maar ook als klein groepje ben je welkom voor een private shopping experience.

Scandinavische mode

Ieder seizoen is een verassing van prachtige collecties. Je vindt er Scandinavische boetiekmerken zoals Samsøe Samsøe, Mads Nørgaard en Second Female, exclusief in Leidsche Rijn! Maar ook Hope Stockholm en Humanoid. Prachtige jurken, neutrale kleuren, toffe patronen; de winkel hangt vol met must haves! Denk aan mooie basics, maar ook aan blikvangers. De ene keer is dat een jas en de andere keer een strak pakje. Daarnaast vind je er lieve accessoires zoals sjaals, mutsen, handschoenen, tassen, schoenen en sieraden. Maar ook voor in huis hebben ze leuke items, zoals keramiek, kussens, servies en vazen. Dus wip zeker even naar binnen als je in de buurt bent of boek een private shopping experience.

Meer toffe winkels in Utrecht