Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Bijzondere cadeauwinkel in Utrecht: Bord en Meer

Deel bericht:

Wat begon als een hobby, het struinen naar de mooiste schatten op rommelmarkten en beurzen, groeide uit tot een bijzondere cadeauwinkel in Utrecht, op de Amsterdamsestraatweg. Ben je op zoek naar een uniek presentje? Loop dan zéker even binnen bij deze bijzondere cadeauwinkel. Je winkelt gezellig bij ‘ (Bord) &Meer’ en je steunt een lokale winkelier. Win-win-winkel situatie!

Unieke cadeauwinkel in Utrecht: bomvol leuks!

In deze winkel vind je een toffe selectie aan spullen op het gebied van interieur, design en vintage. Maar ook een muur vol wandborden. Het begon allemaal 10 jaar geleden met borden! Wandborden zijn decoratief, divers en design. Leuk een saaie muur op, hang iets unieks aan de wand. Doe advies en inspiratie op bij ‘Bord & Meer’.

Serin van ‘Bord & Meer’ houdt zelf ontzettend van wandborden, haar mooie verzameling werd steeds groter, en zo werd uiteindelijk een webshop geboren. De wandborden hadden wel een plaatsje aan de wand nodig en daarom ging ging ze opzoek naar goede ophangsystemen voor de wandborden. Ze vond een leverancier die de ophangsystemen maakte die er goed uitzagen, stevig zijn én lief zijn voor de poreuze borden. Blijkbaar was de vraag naar deze bordenhangers zo in trek, dat ze binnen no time uitverkocht waren!

Een voorliefde voor interieur, vintage en design

Na dit succes volgde er een fysieke winkel aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht: &Meer. Een bijzondere cadeauwinkel in Utrecht, bomvol unieke pareltjes! Er is genoeg te vinden voor kinderen en volwassenen. Zoek je iets leuks voor het interieur? Houd je van design of vintage? Er is veel meer dan alleen wandborden te ontdekken in de winkel! Van glazen en vazen, tot bruisballen, sieraden, kaarsen en keramiek. Weet je niet wat je moet kiezen? Dan is er ook een cadeaubon te koop!

Webshop en workshops

&Meer, is meer dan een cadeauwinkel in Utrecht. Er zijn al heel wat workshops gegeven, zoals ‘Droogbloemen in een stolp maken’ of ‘Pimp je Porselein’. Ook kun je hier kinderfeestjes organiseren, waarbij de kids armbandjes leren maken, een dromenvanger of een eigen tas maken. Maar ook de kleintjes kunnen hier ‘Porselein Pimpen’. Lekker thuis winkelen of ben je niet in de buurt? Bekijk de webshop, er is online ook genoeg te shoppen. Deze bijzondere cadeauwinkel komt gewoon aan huis, jouw artikelen worden makkelijk thuisbezorgd. De pakjes zijn mooi ingepakt, elk cadeautje is een plaatje: met liefde gemaakt, dat zie je! &Meer is één van die unieke winkeliers, die Utrecht nóg leuker maken. Geloof me als we zeggen, deze cadeauwinkel in Utrecht verlaat je nooit met lege handen.

Adres &Meer: Amsterdamsestraatweg 275, 3551 CE, Utrecht

Webshop:https://bordenmeer.nl/shop
Website: www.bordenmeer.nl
Instagram: www.instagram.com/en.meer

View this post on Instagram

Spanning Ik zeg altijd dat er spanning op de bordenhanger moet zitten zodat het goed vast zit. Gister na de persconferentie voelde ik ook wel even wat spanning in mijn lichaam. We hebben al vanaf maart liters desinfect ingeslagen, cleaning wipes bij de pin en kassa, looplijnen geplakt, toegang voor een maximaal aantal klanten, mondmaskers, handschoentjes…. Ik hoop dat het genoeg is en jullie nog langskomen om doelgericht te shoppen! Durf je het niet aan? Dan hebben we een hele fijne webshop waar alles wat in de winkel staat ook online te vinden is. En als dat lastig is dan helpen wij je graag voor een privé shop moment of hulp bij het online bestellen. En heb je het dezelfde dag nog nodig? Ook dat kan geregeld worden met onze partner Packaly. Houden jullie rekening met ons? Dan houden wij ook rekening met jullie! #bordenhanger #bordenspanner #bordenmeer #bordophangen #platehanger #bordjesmuur #borden #bordjeswand #bordenhangers #bordjesopdemuur #bordjesaandemuur #bordjesomoptehangen #bordjesvooraandemuur #wandborden #bordhanger #upcyledfurniture #vintage #babyborden

A post shared by &meer | Bord&meer (@en.meer) on

Meer bijzondere cadeauwinkels en lokale winkeliers ontdekken? Bekijk deze blogs:

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram