Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Tijm Vogelenbuurt Explore Utrecht GROOT-13

Vegan lunch in Utrecht | 9x lekkere lunch adresjes

Deel bericht:

Er zijn zoveel leuke adressen voor een vegan lunch in Utrecht, het is lastig te kiezen. Wij helpen je graag een handje. Check ons lekkere lunch lijstje: Utrecht goes vegan! Lunch jij lekker lang? Of heb je zin in een fastfood lunch adres in Utrecht? Er is voor ieder wat wils, gezond, (h)eerlijk en puur. Wanneer gaan we deze vegan lunch adressen in Utrecht onveilig maken?

9x vegan hotspots om te lunchen in Utrecht

Vegan adressen in Utrecht Centrum

Vegan Bamboo Bar

Lunch on to go? Op het Centraal Station vind je dit Vegan Fast Casual restaurant, met een mooi terras op het stationsplein. Zo kun je ook wanneer je niet veel tijd hebt, alsnog een fijne vegan lunch scoren. Er staan burgers, sandwiches, maar ook sushi en salades op het menu.
Adres: Stationsplein 85, 3511 ED Utrecht
Vegan Bamboo Bar

Le Jardin

Bij dit prachtige restaurant, dat ook fungeert als bloemisterij, kun je genieten van groentenomie: dat is de kunst van lekker eten en drinken, met groenten als uitgangspunt. De chefs maken prachtige groentecreaties van seizoen producten. Bestel een meerdere gangen lunchmenu en geniet van de groene oase om je heen. Top de lunch af met de aankoop van een mooi boeketje voor jezelf.
Adres: Mariaplaats 42, 3511 LL Utrecht
Le Jardin

Carla’s Conditoire

Hip, kneuterig en origineel. Een kleine lunchroom achter de Dom. De bakkerij werkt uitsluitend met speltmeel. Alle producten zijn vegetarisch en er wordt zoveel mogelijk alleen plantaardig gewerkt. Kopje koffie, taartje erbij?
Adres: Achter de Dom 6, 3512 JP, Utrecht
Carla’s Conditoire

Lekkere vegan lunch aan de rand van de stad

Broei

Hier aan de Oosterkade werken ze bij Broei vooral met heerlijke groenten. De vele planten in het interieur en de zachte kussens, maken het ook een fijne plek om lekker met een bakkie fair-trade koffie te werken met de laptop. Of ben je opzoek naar een relaxte lunch, die uitmondt in een vroege middag borrel? Blijf lekker hangen in deze prettige omgeving.
Adres: Oosterkade 24, 3582 AV, Utrecht
Broei

Tijm

Hotspot alert! Na de vestiging in Tuinwijk, is het centrum nu een knusse editie van Tijm rijker. Probeer een leuk tafeltje aan het water of de straat te bemachtigen. Geniet van alles wat er voorbijgaat, maar vooral ook van de lekkere vegan lunch. Of brunch!
Adres Centrum: Donkere Gaard 3, 3511 KV Utrecht
Tuinwijk: Pieter Nieuwlandstraat 5, 3514 HA Utrecht
Tijm

Kantien

Net buiten het centrum vind je deze unieke parel. De vegan gerechten hier zijn steeds weer verrassend. Een zonovergoten terras, heerlijk rustig in een woonwijk. De sfeer is prettig en ongedwongen, de bediening is relaxt.
Adres: Ravellaan 96, 3533 JR Utrecht
Kantien

Vegan lunch hotspots in Utrecht

Waku Waku

Hip, happening en hartstikke plantaardig! Lunch jij lekker met een vegan kapsalon? Of pak je toch de ‘go Dutch’ plantaardige krokketjes? Keuze genoeg! Je kunt ook een goeie borrelplank delen, met specialiteiten van de chef.
Adres: Vredenburg 28, 3511 BC Utrecht
Waku Waku

Krishna Vilas

Lekker vegan lunchen, Indian Style. Dit restaurant heeft vestigingen in meerdere steden en wil de wereld gaan veroveren met hun vegetarische en veganistische Indiase gerechten. De vegan keuze is reuze.. mogen we alles proeven? Spice your lunch up, op de Kaatstraat!
Adres: Kaatstraat 1, 3513 BV Utrecht
Krishna Vilas

Karibu Café

De vrolijke kleuren en het groen van al de planten maken dit een lunchadres waar je instant vrolijk van wordt! Als je dan ook nog een homemade drankje kunt bestellen en een keuze kan maken uit meerdere originele vegan lunch gerechten, dan kan je dag toch niet meer stuk?
Adres: Oudenoord 330, 3513 EX Utrecht
Karibu Café

Meer lekkere lijstjes van Utrecht ontdekken? Lees deze blogs:

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram