Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Restaurant FICO Veilinghaven Explore Utrecht Lars Verkroost 2

Uitgebreid lunchen in Utrecht | verrassingsmenu bij Fico

Deel bericht:

Waarschijnlijk weten jullie onderhand wel dat Fico een van mijn favoriete restaurants is in Utrecht. En uitgebreid lunchen op zondag in Utrecht is een van mijn lievelings tijdsbestedingen. Want daar is een zondag toch voor? Om uitgebreid te genieten van lekker eten en goed gezelschap. Of enkele uren in je eentje tussenuit om op te laden voor een nieuwe week.

Uitgebreid lunchen in Utrecht op zondag

We gaan met z’n allen massaal uiteten op de zaterdag, en de zondag blijft toch een dag dat mensen het liefst thuis blijven. Maar op de zondag is het juist fijn om uiteten te gaan. Waarom niet jezelf laten verwennen met een uitgebreide lunch of diner. Hoef je zelf niets te doen en zodra je thuis bent is de avond geheel vrij in te vullen.

Maandelijks speciaal menu op de zondag

Fico heeft maandelijks een speciaal menu alleen voor op de zondag. Een viergangenmenu met één ingrediënt in de hoofdrol. In maart speelt de truffel de hoofdrol in het viergangenmenu. Maar in april is dat zeer waarschijnlijk de asperge. En mei komt Fico met een viergangenmenu met in de hoofdrol kreeft. Dit kan wel nog veranderen want de mannen zijn druk met brainstormen en vaststellen van de komende menu’s op zondag. Welk ingrediënt ook de hoofdrol heeft, bij Fico zullen ze zeker een bijzonder lekker menu serveren.

Truffel in de hoofdrol

Ik heb ontzettend genoten van het viergangenmenu met de truffel in de hoofdrol. In elk gerecht zit truffel verwerkt of wordt er truffel overheen geschraapt. Heerlijk die luchtige maar zeer smaakvolle schilfers truffel op het gerecht. Ik kan nu natuurlijk elk gerecht gaan omschrijven, maar je moet het zelf gaan beleven. Wel kan je alvast vertellen dat de ravioli hemels smaakt! Wil jij ook uitgebreid lunchen in Utrecht? Dan kan ik je zeker het speciaal menu bij Fico aanraden. Lunchen of dineren bij Fico op zondag is een perfecte afsluiter van de week.

Adres: Veilinghavenkade 14, 3521 AK Utrecht
Telefoonnummer: 030-2966001
Reserveren via:  ficoutrecht.nl

Openingstijden op zondag: 12:00 t/m 16:00

Bij deze restaurants kun je ook uitgebreid lunchen in Utrecht

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram