Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Turkse specialiteiten in Utrecht

Turkse Specialiteiten in Utrecht | Ana’s LAMS DIS

Deel bericht:

Ze serveren nog steeds de lekkerste Turkse specialiteiten in Utrecht, maar dan onder een andere naam, met een andere vibe en met nóg meer passie: Ana’s Kuzin aan de Voorstraat wordt Ana’s Lams Dis. In het centrum van Utrecht wordt jouw DIS bij Ana met veel liefde en aandacht bereid. Heb je het restaurant zelf al gezien? Een knusse plek, met een indrukwekkende open keuken. Go check it out!

Het terras: een little gem in Utrecht

Turkse specialiteiten in Utrecht met een moderne twist, dát is Ana’s Lams Dis. Heerlijk om te proeven. Maar wat ik nog niet heb verklapt, wat zeker de moeite waard is om te vertellen, is dat Ana’s Lams Dis echt het allerleukste terras van Utrecht heeft gecreëerd. Het steegje naast het restaurant is omgetoverd tot een waar vakantieparadijsje. Een staycation op de Voorstraat, elke dag weer! De smerige Begijnesteeg was voor veel stadsgenoten een doorn in het oog. Maar Ana’s heeft de handen uit de mouwen gestoken, de steeg opgeruimd en opgeknapt. Chapeau! De metamorfose die de zaak heeft ondergaan is waanzinnig.

Een gastvrije beleving aan de Voorstraat

Bij Ana’s word je bij binnenkort gastvrij ontvangen in het gezellige restaurant. De open haard, waar de lekkernijen op klaar gemaakt worden, trekt meteen de aandacht. Het ziet er geweldig uit, de smaak van de producten die daarop bereid worden moét wel heerlijk zijn. Bij Ana’ Lams Dis kun je ook afhalen, of laten bezorgen en er is zelfs een geheel catering menu, zodat je ook op feesten en partijen heerlijke Turkse gerechten kunt proeven.

Verrassende Turkse gerechten in Utrecht

Niet onbelangrijk, de sfeer is goed, maar wat kunnen we er bestellen dan? Ana’s kookt met verse en biologische producten. Lamsvlees lovers kunnen hun hart ophalen, maar ook groenten liefhebbers komen niets te kort! Heerlijke bulghur en geroosterde groenten van het haardvuur of het Texelse Lam dat wordt omgetoverd tot Turkse cag kebab. De combinatie van oeroude Turkse recepten en Texels lamsvlees is erg bijzonder! Daarna een dessert? De dadel taart en baklava mag je niet overslaan, hoor.

Website en reserveren: Ana’s Lams Dis
Adres: Voorstraat 62, 3512 AR Utrecht

Turkse specialiteiten in Utrecht

Meer lekkere food adressen in Utrecht vinden? Check deze blogs!

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram