Explore UtrechtOnze Utrecht, Jouw avontuur

Talud9 Koffie & Wijn

Deel bericht:

Talud9, gelegen op ‘t wed was een hit vanaf de opening. Talud9 is een kleine wijn & koffie bar gelegen op één van de meest levendige pleinen van Utrecht. Het interieur is gezellig, met een bar aan de zijkant en grote hoge tafels aan de andere kant van de ruimte.

Talud9 heeft een beetje de uitstraling van een wijnkelder. De houten balken, ruwe muur en vrij minimale verlichting in combinatie met metaal geeft het een industriële maar warme look. Het is een geweldige plek om met vrienden bij te praten onder het genot van heerlijke wijnen. En als je toch aan het genieten bent dan kan ik je zeker aanraden om de  chocolade cheesecake te bestellen. Puur genot! Heb je liever iets hartige dan kun je een kaasplankje of andere borrelhapjes zijn de kaart bestellen. Talud9 is open voor ontbijt tot in de avond voor een drankje. Je kunt dus gedurende dag bij Talud 9 terecht voor koffie, wijn en wat lekkers. Op het kleine terras kun je zitten en mensen kijken, die in alle drukte over het plein lopen om snel hun boodschappen te doen.

Talud 9 ligt in de buurt van de Domtoren en enkele musea, een goede plek om een pauze te nemen wanneer je de stad aan het ontdekken bent. Talud9 biedt ook een boottocht met hapjes met de wijnsloep. Met een groep kun je varen door de grachten en genieten van wijn en lekkere hapjes. In de avond een borrel of in de middag een high tea met ‘Zoet van Lies’. Kijk op de website voor de verschillende opties.

Adres: Donkeregaard 9

Google map [highlight]hier[/highlight]!

Foto’s door Marcel, Google Business Photographer.

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op Instagram and Facebook. Tot kijk!

Talud9 Explore Utrecht 2

Talud9 Explore Utrecht 3

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram