Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Strand oog in al Utrecht Header 1

Strand Oog in Al – Het stadsstrand van Utrecht

Deel bericht:

Strand Oog in Al, beter bekend als SOIA is het stadsstrand van Utrecht. SOIA is gevestigd in Utrecht West langs het Amsterdam-Rijnkanaal, vlakbij Douwe Egberts. Vanuit het centrum is het maar 15 minuten fietsen naar deze leuke strand hangout. Strand Oog in Al is al enkele weken open en klaar voor een tof strandseizoen. Jullie toch ook?

Chillen bij Strand Oog in Al

Bij Strand Oog in Al kun je neer ploffen op een zitzak, plaatsnemen aan een grote picknick tafel, chillen op het terras of in het restaurant. Maar ook het grote dakterras heeft ruimte zat en een mooi uitzicht. SOIA heeft genoeg plek om te BBQ’en, dit moet je wel van te voren reserveren. Je krijgt alles wat je nodig hebt voor een lekkere BBQ en de rest is aan jou.

De kids hebben een speeltuin waar ze in rond kunnen rennen, dus daar heb je ook geen last van. Neem plaats aan een van de grote picknick tafels langs het water en geniet van een zonsondergang, achter de gele brug. SOIA heeft iedereen wel iets te bieden.

Lunchen, dineren of borrelen bij SOIA

Op de kaart staan simpele maar lekkere gerechten zoals, patatje rendang en thai green curry. Wil je borrelen? Dan zit je zeker goed bij SOIA want de borrelplank, een mix van warme en koude lekkernijen, is zeker een aanrader. Bij SOIA is altijd gezellig druk en heerlijk genieten op het terras. Voor de rest hoef je nergens druk om te maken, pak je strandlaken want het is tijd om te genieten.

Nog meer leuks bij SOIA

Met je voeten in het zand dansen op tunes van een DJ, biertjes drinken en loungen tot laat in de avond? Dat kan bij SOIA! Maar heb je wel eens gedacht aan yoga in de buitenlucht? Doe dan een keer mee met Yoga Vida (niet in de wintermaanden). Check de facebook pagina van SOIA, daar worden eventuele events bekend gemaakt.

Adres Strand Oog in Al

Kanaalweg 199 3533 HL Utrecht
Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag: 12.00 – 0.00
Zaterdag: 11.00 – 0.00
Zondag: 11.00 – 22.30

Foto’s SOIA van Facebook Strand Oog in Al

Strand oog in al Utrecht Header 2

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram