Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Satriale's pizzabar noordwest

Satriales: de beste pizzabar in Noordwest

Deel bericht:

Als je in Noordwest woont, weet je dat het onvermijdelijk is. Je moet altijd op de fiets springen voor een leuke plek om af te spreken of voor een goede hap eten. Daar komt gelukkig langzaam verandering in. Sinds een tijdje is Gys neergestreken aan het begin van de Amsterdamsestraatweg en nu hebben we ook een heuse pizzabar in Noordwest Utrecht!

Halverwege de Amsterdamsestraatweg, op de Plantage, heeft Satriales in maart haar deuren geopend. Satriales zit in één van de drie panden van het voormalige Utrechtse abattoir, dat ze omgetoverd hebben tot een plek waar je graag met de familie of vrienden eet. Uit de houtoven komen namelijk bijzonder lekkere pizza’s. Een bodem die zijn weerga niet kent, afgetopt met puike ingrediënten zoals vegetarische tonijn of de beste Italiaanse prosciutto, in verrassende combinaties.

Ik ben al drie keer bij Satriales geweest, dus je kan wel nagaan hoe blij ik ben met de komst van deze pizzabar in Noordwest!

Plantage 1b | Website

foto’s Lisa Peters

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram