Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Rose & Vanilla Explore Utrecht 6

Rose & Vanilla sweet & healthy spot – Amsterdamsestraatweg

Deel bericht:

Lunchroom Rose & Vanilla

De Amsterdamsestraatweg is volop in ontwikkeling en nieuwe tentjes schieten als paddestoelen uit de grond. Ook de gevestigde orde blijft steeds verrassen, zoals Rose & Vanilla die al een tijd aan de drukke Amsterdamsestraatweg is gevestigd. Bij Rose & Vanilla kun je een voorraadje gluten- en lactosevrije lekkernijen kopen voor thuis. Deze werden altijd in de kleine bakkerij achter de winkel gemaakt, maar door het enorme succes werd het tijd voor een grotere ruimte. De bakkerij verhuisde naar Maarssen, maar wat moet je dan met alle ruimte die dan vrijkomt? Daar zet je natuurlijk een paar tafels met leuke aankleding en wat mooie vintage stoelen neer. Je bedenkt een fijne menukaart met een hoop glutenvrije, suikervrije en lactosevrije lunchgerechten en gaat vol enthousiasme beginnen aan een nieuw avontuur!

De regel en niet de uitzondering

Bij Rose & Vanilla gebruiken ze biologische ingrediënten en dadels of agavesiroop als zoetstof. Het is niet alleen gezond maar ook lekker. Gluten- en/of lactose allergie of niet, iedereen kan genieten van de taartjes en gebakjes van Rose & Vanilla. Wat wil je nog meer? Dus hup, langs bij Rose & Vanilla voor wat lekkers. Bestel gerust mijn favoriet: lekkere kokos taart met een laagje citroen!

Amsterdamsestraatweg 11 | www.roseandvanilla.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en toffe hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook.

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram