Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Restaurant LEEn Explore Utrecht

5x Restaurants op bijzondere locaties Utrecht

Deel bericht:

Wat is leuker dan genieten van een goed diner? Een goed diner in een prachtig gebouw, of een heerlijk ontbijt/lunch natuurlijk ;). Een bijzondere locatie geeft het net dat beetje extra. Daarom dit lijstje van restaurants op bijzondere locaties in Utrecht.  

Lekker eten met een prachtig uitzicht of een adembenemende interieur: in Utrecht hebben we er een hoop. Of het nou gaat om een fijne lunch of een heerlijk diner, er is keuze zat.

De Pomp Utrecht

Ooit een vervallen pompstation en nu een tof restaurant in Utrecht. Bij de Pomp kun je elke dag een hapje eten en drinken, genoeg brandstof zoals zij dat zelf noemen. Het oude logo van het pompstation misstaat niet in het interieur en past goed bij de sfeer die ze willen uitstralen. Lekker relaxt en hip!

Van het ontbijt tot het diner: er is voor iedereen wat wils en dat allemaal voor een zacht prijsje. Niet alleen de locatie is een typisch gevalletje duurzaam, maar ook het eten. Er wordt zo veel mogelijk gekozen voor biologische en regionale producten.

Adres De Pomp Utrecht
Croeselaan 122
3521 CE Utrecht
Openingstijden: ma t/m zo van 09:00 – 23:00

LE:EN Utrecht

Een grote industriële loods saai? Zeker niet en het Aziatisch restaurant LE:EN bewijst dat. Het interieur is modern en groen met traditioneel randje, want een toffe illustratie van een draak siert de locatie. Als je vrolijk wordt van sharing dining concepten zit je echt goed bij LE:EN.

Het restaurant serveert kleine Aziatische gerechten die perfect zijn om te delen met je tafelgenoten. En als ze zeggen Aziatische gerechten dan bedoelen ze ook echt Aziatische gerechten. Met smaken uit Japan, China, Indonesië, Sri Lanka en India. Probeer daar vooral een Aziatisch biertje bij, bijvoorbeeld die van LE:EN.

Adres LE:EN Utrecht
Heuveloord 140
3523 CK Utrecht

Openingstijden: elke dag vanaf 11:00
E-mail: info@LEEN-restaurant.nl

WT Urban Kitchen

In deze lijst moeten we natuurlijk WT Urban Kitchen opnemen. De watertoren heeft een uitzicht waar je u tegen zegt. Een prachtige locatie die zich goed leent voor private dining of een zakelijke lunch.

Wat je keuze ook mag zijn, het is gegarandeerd genieten. Zin in een drankje? Neem dan een bezoek aan het cafe, deze heeft een terras aan het water! Ideaal voor verjaardagfeest, receptie, maar ook geschikt voor evenementen.

Adres WT Urban Kitchen Utrecht 
Heuveloord 25A
3523 CK Utrecht

Openingstijden: ma-do 17:30 – 00:00
en vrij-zo 12:00-00:00
E-mail: info@wturbankitchen.nl
Tel: 030 303 1216

 

Het Ketelhuis Utrecht

Van voormalig meubelfabriek naar culinair cuisine! Het Ketelhuis kon dan ook niet ontbreken in deze lijst van restaurants op bijzondere locaties Utrecht. In de wereldse keuken van het Ketelhuis staan smaken centraal. In alle eenvoud en met een duidelijk statement zoals zij dat zelf zo mooi omschrijven.

Het restaurant serveert een vier-, vijf-, zes- en zevengerechtenmenu. Vind je het leuk om verrast te worden? Probeer dan eens de verrassingsmenu dat bestaat uit gerechten van de à la carte menukaart. Bovendien kunnen alle gerechten vegetarische geserveerd worden.

Adres Het Ketelhuis Utrecht
Rotsoord 7b
3523CL

Openingstijden: di t/m za van 18:00-23:00
Maandag is mogelijk op aanvraag
E-mail: info@hetketelhuisutrecht.nl
Tel: 030 400 40 70

De Zagerij

De zagerij is een industrieel erfgoed met mooie, hoge plafond en authentieke ramen. Een bijzondere locatie waar je zeven dag per week terecht kunt voor lunch, borrel en diner. De open keuken is een eyecatcher en het menu heeft voor iedereen wat wils. Van verassende vis- en vleesgerechten tot een hoop groente en vegetarische gerechten. Maar ook voor een drankje en een bite zit je goed bij de Zagerij.

Adres de Zagerij Utrecht
Rotsoord 7a
3523 CL
E-mail:  info@dezagerijutrecht.nl
Tel: 030 400 40 80

Meer restaurants op bijzondere locaties Utrecht

Fico | betaalbaar culinair genieten aan de Veilinghaven
Culinair genieten bij nieuw restaurant Céline in Nieuwegein

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram