Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Restaurant Vroeg Explore Utrecht 1

Restaurant Vroeg in Bunnik

Deel bericht:

Een fietstocht naar Restaurant Vroeg

Dit restaurant bevindt zich niet in Utrecht maar in Bunnik, een plaats die grenst aan Utrecht. Om precies te zijn: dit restaurant vind je langs de weg van Utrecht naar Bunnik. Tegenover landgoed Amelisweerd, waar je kunt fietsen en wandelen door een mooie groene omgeving. Of bezoek het nieuwe Waterliniemuseum bij Fort Vechten na een heerlijke lunch bij Vroeg.

Restaurant Vroeg ziet er aan de buitenkant uit als een oude boerderij, maar wanneer je het restaurant binnengaat zie je dat de inrichting modern is, met traditionele details. Dit is de perfecte plek om de stad te verlaten en te genieten van een pitstop in de natuur. Bij Vroeg is (bijna) alles huisgemaakt. Ze hebben zelfs een prijs voor het lekkerste brood gewonnen! Het meel dat ze gebruiken om brood te maken komt van een Utrechtse molen. Het is een plek waar je kunt ontbijten, lunchen, high tea-en en dineren. Er is ook een kleine winkel waar je vers gemaakt brood, mayonaise, jam, sappen en baksels kunt kopen.

Dineren bij Vroeg

Je kunt dus ook heerlijk dineren bij Restaurant Vroeg. De ingrediënten die in de keuken worden gebruikt zijn voornamelijk lokale producten en deze variëren per seizoen. Als hoofdgerecht kun je kiezen tussen vegetarisch, vlees of vis en als bijgerecht kun je kiezen tussen groenten of een salade. De huisgemaakte frieten met mayonaise zijn heerlijk, deze moet je proeven!

Grappig en populair bij fietsers: buiten is er een luik waar je ‘friet met zuurvlees’ kunt krijgen. Dit is een fietstochtje waard!

Adres: Achterdijk 1
Google Map
Facebook Page

Header afbeelding is van Restaurant Vroeg

Geschreven door Lotte van der Spek

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram