Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Restaurant Dengh Explore Utrecht 5

Restaurant Dengh | Maximapark

Deel bericht:

Van een trouwe Explore Utrecht fan kreeg ik de tip om een keer Dengh te bezoeken. Dus sprong ik op mijn fiets en verliet mijn geliefde binnenstad voor een ontdekkingstocht richting het Maximapark. Op 30 minuten afstand fietsen van de Neude (Euhm, in mijn geval wel 45 minuten) vind je aan het einde van de Enghlaan, een laan met prachtige landelijke huizen, Dengh. 

Op het terrein, waar eeuwen geleden een kasteel stond, staat nu een prachtig landelijk restaurant met een gigantisch terras. Tafels met gekleurde stoelen, zwarte loungebanken en zelfs een klein fonteintje. Je kunt op het terras zitten, loungen of hangen. En dat de hele dag door als je wilt! Je kunt natuurlijk ook plaatsnemen in het mooie, strak ingerichte restaurant.

Bij Dengh kun je eten, drinken en doen. Het is een totaalconcept voor iedereen die wil genieten. Laat het ‘doen’ maar weg want als je eenmaal op de comfortabele lounge bank bent neergeploft wil je niet meer opstaan. En gelukkig hoeft dat ook niet want de crew komt bij je langs voor de bestelling. De kaart is lekker simpel, geen gedoe maar gerechten voor het grote publiek. Voor de liefhebber ze hebben ook pannenkoeken en voor de kids een grote speeltuin. Geniet!

Adres: Enghlaan 17
Google map
Website

Restaurant Dengh Explore Utrecht 2

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram