Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Rabarber Zadelstraat Explore Utrecht 2

Rabarber – Petit Café aan de Zadelstraat

Deel bericht:

Ik ga in het weekend graag buurten bij een van de gezelligste straten van Utrecht, de Zadelstraat. Waarschijnlijk is dit ook de meest gefotografeerde straat van Utrecht, vanwege het grootse uitzicht op de Domtoren. Waarom ik er zo graag kom? Naast de leuke kleding- en interieurwinkels en bakkerij Theo Blom, voor een middagje ‘home made lemonade’ leuten bij Rabarber.

Tastoe, de huiskamer van de Zadelstraat, is verleden tijd. Daarvoor in de plaats is petit café Rabarber gekomen. Verdrietig? Nou, nee want Rabarber is top! Een frisse nieuwe inrichting met een tegeltjeswand en houten tafels en stoelen. Een vitrine vol met lekkers dat naar je ligt te lonken. Spelletjes spelen, pub quizen, exposities bekijken of genieten van een live optreden door een Singer-Songwriter. Het is allemaal mogelijk bij Rabarber.

Dinsdag is het bakdag en dus staat het eetcafeetje dan bomvol hartige en zoete baksels. Mijn favoriet: cheesecake met extra caramelsaus. Maar de andere baksels kan ik jullie ook aanraden hoor. En bij Rabarber kan je de gehele dag ontbijten. Jaja!

Zo..! Dus waar wachten jullie op?

Adres: Zadelstraat 20
Website
Facebook
Google map

Foto’s door Michaela van the new life beginning

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram