Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Keuken van Thijs Ontbijten Explore Utrecht 2

Ontbijten bij Thijs

Deel bericht:

Ik kan van niets zo genieten als lekker ontbijten buiten de deur. Tot voor kort dacht ik altijd dat Utrecht niet zo veel te bieden had op dat gebied, maar vandaag bewees de Keuken van Thijs mij het tegendeel! Thijs, in het midden van de bruisende Biltstraat, kenden we natuurlijk al voor zijn heerlijke lunches, catering en de recent geopende ‘De Pieper. Sinds kort kunnen ze ook een goed ontbijt aan hun repertoire toevoegen. Daina en ik besloten langs te gaan om een hapje te proeven!

Samen bestelden we een hele tafel vol, met zowel een zoet als een hartig gerecht. Ten eerste een gepocheerd ei dat vergezeld werd door avocado, bacon en toast van zelfgemaakt brood, wat een bord! Zoetekauwen die we zijn bestelden we ook een stapeltje pannekoekjes, die arriveerden met wat besjes en een klein kannetje siroop. De porties waren royaal en de smaken goed.

Keuken van Thijs Ontbijten Explore Utrecht 5

Samengevat was het een fantastische en smaakvolle start van de dag! Als je op zoek bent naar de perfecte plek om buiten de deur te ontbijten, dit is het. Let wel op: ontbijt wordt alleen geserveerd tot 11.30 uur!

De Keuken van Thijs | Biltstraat 41 | website | facebook

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram