Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Luc Bar Restaurant Explore Utrecht 4

Luc. Bar & Restaurant | Utrecht

Deel bericht:

Luc. een groene oase in het centrum

Restaurant Luc. is een groene oase met een kleine menukaart, gevestigd in het centrum van Utrecht. Luc. is een fijn restaurant voor koffie, ontbijt, lunch en diner. Maar als workspot om even te werken of voor een snelle zakenlunch is Luc. ook prima.

De groene muren kleuren mooi bij de rode, bruine stoelen en de koperkleurige lampen. Het geheel heeft een warme sfeer. De banken met een plaid zijn heel comfortabel. Je kunt ook plaatsnemen in een heel schattig hoekje met een klein zitje voor twee personen bij het raam.

Kleine en goede menukaart

Na een snelle blik op de menukaart, besloot ik op mijn vrije dag bij Luc. te gaan lunchen. Ik bestelde de Cuban Sandwich een smeuïge dikke boterham met polled pork, kaas en tomatensaus. Een goede variatie op een tosti en het bekende broodje polled pork. Lekker!

En natuurlijk volgde ook een dessert. De key lime pie staat al een tijdje op mijn lijstje maar tot op heden heb ik geen restaurant kunnen vinden die het dessert op de menukaart heeft staan. Gelukkig hoef ik niet zelf aan de slag in de keuken! Zo zie je maar, als je lang genoeg iets uitstelt komt de oplossing vanzelf. Dank je Luc. voor dit romige en frisse taartje.

Voor Clarenburg 8
Google map
Facebook

Openingstijden
Di – Za: 10:00 – 22:00
Zo: 11:00 – 19:00

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram